Neparasti glāzīšu dekori dārza ballītei

Plānojat jauku dārza ballīti? Tādā gadījumā ir vērts padomāt par neparastiem glāzīšu dekoriem! 

FOTO: Shutterstock.com

Raksta publicēšanu atbalsta Tējas sēnes dzēriens Dr. Kombucha Karkade un Tējas sēnes dzēriens Dr. Kombucha. Ražotājs: www.bauskasalus.lv.

 

Bauskas alus

 

Plānojat jauku dārza ballīti? Tādā gadījumā ir vērts padomāt par neparastiem glāzīšu dekoriem! 

Lai šo darbu veiktu, protams, jāizvēlas piemērotas glāzītes. Var ņemt klasiskās plastmasas vienreiz lietojamās glāzītes, taču var izvēlēties arī stingrāka materiāla un pat stikla. Tas būtu ieteicams, domājot par dabai draudzīgu ballīšu rīkošanu. 

Tad izvēlas dažādus dabas (un ne tikai) dekormateriālus - mazus zariņus, ziedus, akmentiņus, zāles stiebrus, smilgas, pogas, pērlītes, aukliņas. Izraudzītos materiālus ar karstās līmes palīdzību stiprina pie glāzītēm. 

Rezultātā iegūsiet brīnišķīgus individualizētus traukus ballītei! 

Reklāma
Reklāma

 


Dzēriens ar garšas nokrāsām – maigāka un krāšņāka ir karkades karalienei – Tējas sēnes dzērienam Dr. Kombucha Karkade, savukārt klasiskāka – Tējas sēnes dzērienam Dr. Kombucha.

Dzērieni ir ne tikai lieliska ikdienas sastāvdaļa, bet arī skaista un izmeklēta svētku rota, ko novērtēs ikviens. Ģimenes svētkos un bērnu ballītēs būs lielisks draugs visiem, kā arī atspirdzinošs pludmalē un pēc sportiskām aktivitātēm. Dzēriens satur B grupas vitamīnus un veselīgi ietekmē ķermeņa vitalitāti.

Izvēlies savu vasaras garšu!