Policisti Liepājā pavadījuši smagu nakti, meklējot Ivanu. Uzrunā šoferus, izplata skrejlapas (papildināts)

Valsts policija šorīt, informējot par Liepājā pazudušā 5 gadus vecā zēna Ivana Berladina meklēšanu, ziņo, ka aizvadīta smaga nakts, bet puisīti atrast neizdevās. Jaunākā informācija liecina, ka zēnam varētu būt zilums zem acs, kā arī viņa augums ir ap 120cm. Lai gan puisim ir tikai pieci gadi, viņš ir patstāvīgs; labi pārzina un bieži izmanto sabiedrisko transportu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Policisti Liepājā uzrunā sabiedriskā transporta šoferus, lūdzot viņus pievērst uzmanību pasažieriem, kā arī izplata skrejlapas ar zēna fotogrāfiju. 

Policijā stāsta, ka darbu turpina un meklēšanā iesaistītie Valsts policijas darbinieki, Liepājas pilsētas pašvaldības policisti, Zemessardze, Nacionālie bruņotie spēki, kā arī aptuveni 100-150 brīvprātīgie visas nakts garumā meklējuši viscaur Liepājai. 


Valsts policijas pārstāvis Guntis Āva Latvijas Televīzijai šorīt sacīja, ka saka paldies visiem brīvprātīgajiem, kas piedalījušies. "Aicinām pieteikties brīvprātīgos, zvanot uz telefona numuru 110. Ikviens var pārbaudīt savu īpašumu un mums palīdzēt," viņš norādīja.


Sestdien pl.15 saņemts iesniegums par 5 gadus vecā Ivana pazušanu. 

Vakar ap plkst. 08:30 no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā izgāja piecgadīgais Ivans Berladins. Līdz šim brīdim zēna atrašanās vieta nav zināma. Šobrīd norisinās zēna meklēšana un ir nepieciešama arī brīvprātīgo palīdzība.

Policijas rīcībā ir informācija, ka zēns sestdien ap pl.18.00 redzēts Tosmarē pie kāda sporta laukuma. Nav izslēgts, ka bērns aizvien pārvietojas šajā rajonā, tomēr aicinām būt vērīgiem visiem liepājniekiem, jo precīza bērna atrašanās vieta aizvien nav zināma. Jaunākā informācija liecina, ka bērnam mugurā bijis sarkans krekls ar multeņu varoņa Zibens makvīna attēlu uz tā.

Reklāma
Reklāma

Pazīmes: 120 cim garš (iepriekš ziņots, ka zēna augums ir ap 128cm), vidējas miesas uzbūves, īsi, gaiši mati, zilas acis. Zēnam mugurā bija krekls ar uzrakstu – zaļš vai oranžs; zila adīta jaka ar rāvējslēdzi un zilas sporta bikses. Kājās bija raibas zeķes un sandales bēšā krāsā. Zēns sarunājas krievu valodā.

Ja jums ir informācija par zēna iespējamām uzturēšanās vietām, lūgums par to informēt Valsts policiju, zvanot uz tālruņa numuru 110.

 

Avots: www.kasjauns.lv