Mājās gatavoti vistas ''nageti''

Atliek vienreiz izmēģināt, līdz mājās gatavotus nagetus vairs neaizstās ne veikalā nopēkamie, ne makdonalda neveselīgās nagetu uzkodas!

Nagetiem klāt derēs arī pašu gatavotas mērcītes.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nagetiem klāt derēs arī pašu gatavotas mērcītes.

Sastāvdaļas:

  • vistas fileja
  • 2 olas olas
  • malti melnie pipari
  • 1 glāze miltu
  • sāls
  • malta paprika
  • rīvmaize
  • smidzināmā eļļa

Gatavošana:

  • Cepeškrāsni liek sildīties līdz 200 grādiem.
  • Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos vai strēmelītēs.
  • Sagatavo trīs bļodas: vienā ieber miltus, nedaudz piparus, papriku, sāli un izmaisa, lai tie sajaucas. Otrā bļodā sakuļ olas. Trešajā ieber rīvmaizi.
  • Tad sagrieztos filejas gabaliņus vispirms apviļā pirmajā bļodā - miltu, piparu, sāls un paprikas maisījumā.
  • Apviļātos filejas gabaliņus no abām pusēm iemērc sakultajā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
  • Kad visi filejas gabaliņi ir apviļāti, izmērcēti un vēlreiz apviļāti, tos liek ieeļļotā cepešpannā un nedaudz apsmidzina ar eļļu arī pašus nagetus.
  • Tos cep 20 minūtes, cepšanas laikā apgriežot arī uz otru pusi katru.

Foto: shutterstock.com

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas