Spēles, radošās darbnīcas un Karlsons: LAMPA iesildās Rīgas Purvciemā ar programmu arī bērniem

Sestdien, 20. maijā, vienā no Rīgas mikrorajona Purvciems daudzdzīvokļu māju pagalmiem, Dzelzavas ielā 25, notiks otrais un vērienīgākais Sarunu festivāla LAMPA iesildošais pasākums, kurā visas dienas garumā prātus kustinās kā lielie, tā mazie pasākuma apmeklētāji. Īpaši veidotajā programmā bērniem būs kā spēles un rotaļas, tā izglītojošas radošās darbnīcas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu programmā visas dienas garumā "Brain Games.lv" piedāvās galda spēles dažādu vecumu bērniem un jauniešiem. Uz vietas asistēs arī spēļu skolotāji, kuri jebkuram spēlētgribētājam iemācīs un paskaidros spēļu noteikumus. 

Savukārt biedrība "homo ecos" organizēs vairākas radošās darbnīcas. Darbnīcā "Kad vecs kļūst jauns" mazie un lielie varēs uzzināt, cik tāls ceļš T-kreklam jāveic līdz drēbju skapim un iemācīs apnikušam apģērbam piešķirt jaunu dzīvi, pārvēršot to skaistās rotās: krellēs, rokasssprādzēs, matu rotās vai audumu iepirkumu maisiņā. 

Līdzīgi arī darbnīcā “Iepakojuma un periodikas (žurnālu) otrreizēja izmantošana” no kartona, auduma, plastmasas, koka vai metāla tiks veidotas gan praktiskas lietas, gan dekori un dažādi tēli. Tāpat ikvienam bērnam būs iespēja izgatavot pašam savu piespraužamu nozīmīti. 

 

Pie bērniem Rīgas Purvciema LAMPAS iesildīšanas pasākumā sestdien ieradīsies arī pats Karlsons! Brālītis ziņo, ka tas notiks ar Zviedrijas vēstniecības Latvijā atbalstu. Savukārt paši mazākie un tie, kuriem negribas intelektuālu piepūli, varēs izklaidēties, pūšot lielus, mazus, garenus un apaļus ziepju burbuļus, vai pat mēģināt tajos uz brīdi noslēpties paši. 


Par Sarunu festivālu LAMPA
LAMPA ir vieta vērtīgām sarunām, kas piedāvā vairāk nekā 200 pasākumu domu apmaiņai, prāta asināšanai un redzesloka paplašināšanai mūžīgi mainīgajā pasaulē. Šovasar, 30. jūnijā un 1. jūlijā, Cēsu pils parkā iemirdzēsies jau trešais Sarunu festivāls LAMPA. Vieta vērtīgām sarunām un sarunu biedriem – tātad arī tev!

Reklāma
Reklāma

LAMPA iesildošais pasākums Purvciemā tapis ar Sabiedrības Integrācijas fonda, Fonda atvērtai sabiedrībai DOTS, Konrāda Adenauera Fonda, Swedbank Latvija, Britu Padomes un Borisa un Ināras Tetereva fonda atbalstu.