Izvēlies savu dūlu: Līga Siņica-Siņavska

"es nevarēju arī iedomāties, ka mana vēlme kļūt par mammu, atvērs man jaunu pasauli, kurā sievietes atļaujas būt sievietes, viņas mīl, rūpējas un pieņem sevi pilnībā, katra no tām glabā dziļu sievišķīgu spēku un intuīciju, viņas atbalsta viena otru," par sevi stāsta dūla apmācībā Līga Siņica-Siņavska. 

Dūla Līga Siņica-Siņavska individuālas konsultācijas mājās sniedz Saulkrastu pusē, Ādažos, Carnikavā un arī Rīgā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dūla Līga Siņica-Siņavska individuālas konsultācijas mājās sniedz Saulkrastu pusē, Ādažos, Carnikavā un arī Rīgā.

Dzīvē ir lietas, ko nevar ieplānot. Es nezināju, ka savu bērniņu gaidīšu tik ilgi, jo pati nāku no daudzbērnu ģimenes. Taču tai pat laikā es nevarēju arī iedomāties, ka mana vēlme kļūt par mammu, atvērs man jaunu pasauli, kurā sievietes atļaujas būt sievietes, viņas mīl, rūpējas un pieņem sevi pilnībā, katra no tām glabā dziļu sievišķīgu spēku un intuīciju, viņas atbalsta viena otru, dalās savā sirdsgudrībā un piedzīvo, cik palīdzoša var būt citas sievietes klātbūtne, un ļaujas, lai viņas dzīvi vairāk vada tas, ko vēlas viņas sirds, nevis prāts.

Tā, iemācoties paklausīt savai sirdij, es iesāku un turpinu papildināt savas zināšanas un prasmes kā dūla, soli pa solim krājot praktisko pieredzi.

Es zinu, lūgt palīdzību nav viegli. Tā ir liela uzticēšanās dalīt ar kādu daļu šī brīnišķīgā, ļoti intīmā, bet ne vienmēr vieglā gaidīšanas, piedzimšanas un pirmā iepazīšanās laika kopā ar vēl kādu. Taču šis kāds nav jebkurš. Ar savu mierpilno klātbūtni, spēju uzklausīt un zināšanām vēlos, lai šis laiks ikvienam ir skaistāks, miera pilnāks, sevi sakārtojošāks un labāks – gan māmiņai, gan viņas bērniņam un visai ģimenei. Ticu, ka mammas rūpes par sevi ir arī patiesi mīlošas mātes rūpes par savu mazuli.

Reklāma
Reklāma

Raksti vai zvani: liga.sinica.sinavska@gmail.com; mob.29871610
Individuālas konsultācijas mājās sniedzu Saulkrastu pusē, Limbažu, Ādažu, Carnikavas apkārtnē un arī Rīgā.

Tu esi īpaša mamma, Tavs bērniņš ir tikai viens vienīgs tāds uz visas pasaules. Lai arī fiziski daudzas lietas ir līdzīgas, ne viss, kas der citiem, derēs Tev. Tava sirds to zina, tāpēc tikai Tu pati zini, kas Tev un Tavam bērniņam būs labāk. Ieklausies un klausi savai sirdij!

Lai Tev skaists gaidīšanas, sagaidīšanas un kopā būšanas laiks!