Neparastās tehnikās darinātas mašīnas un kaklasaites tētu sveikšanai

Iedvesmojies!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

1. Apsveikuma kartiņa ar kaklasaiti origami tehnikā.
Materiāli – bieza aplikācijas papīra lapa kreklam, origami papīra lapa kaklasaitei, 2 podziņas, krāsaini papīra silueti kaklasaites rotāšanai (var arī zīmēt, pielīmēt krellītes...).

Idejas apsveikumiem


2. Apsveikuma kartītes airis folding tehnikā.
Izmantojamie materiāli­ – biezs aplicēšanas papīrs vai kartons kartiņai un šablona pamatnei. Plāns aplicēšanas papīrs, var izmantot zīdpapīru, samta papīru, iesaiņojamo papīru, lentas - šablona aizpildīšanai, shēma, līme, papīra līmlente.

Idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

Idejas apsveikumiem

Darba gaita.
Uz bieza aplikācijas papīra novieto kaklasaites vai automašīnas šablonu, apzīmē, izgriež. Lapu ar siluetu novieto uz shēmas ar labo pusi uz leju, lai būtu vieglāk strādāt, nostiprina ar papīra līmlenti. Izvēlēto aplikācijas papīru vai kādu citu materiālu sagriež loksnītēs, kuru platums ir 2 reizes lielāks nekā shēmā. Katru loksnīti gareniski saloka uz pusēm, ar līmi nosmērē tikai loksnītes galus un ievērojot numerāciju līmē ar locījuma malu uz vidu līdz aizpildīts viss šablons. Kad šablons aizpildīts, noņem līmlenti, apgriež un pielīmē kartiņas pamatnei. Automašīnas viducītī var ielīmēt tēta foto.
Lai veicas!

Reklāma
Reklāma


Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm iesūtīja Krāslavas PII,,PĪLĀDZĪTIS’’, 11. grupas bērni un skolotājas  ILONA EISAKA un ILONA KALINKA.

 

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.