Mācāmies gatavot šokolādes mussu

Tā vietā, lai tiktos ar draudzenēm kafejnīcā, rīkojam meiteņu saldo pēcpusdienu mājās. Kopīgiem spēkiem pagatavojot vienkāršu šokolādes mussu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tā vietā, lai tiktos ar draudzenēm kafejnīcā, rīkojam meiteņu saldo pēcpusdienu mājās. Kopīgiem spēkiem pagatavojot vienkāršu šokolādes mussu.

Sastāvdaļas:

  • 2 karotes kakao pūdera
  • 1/2 glāze cukura
  • 1 tējk. vaniļas 
  • 1 ar pusi glāze saldā krējuma
  • 2 tējk. želatīna
  • 6 karotes ūdens
  • 1/4 glāzes karsta ūdens

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Želatīnu ieber aukstā ūdenī mazā trauciņā. Izmaisa un atstāj uz vienu minūti.
  • Pievieno karstu ūdeni un maisa, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis. Atļauj atdzist.
  • Pie kopā sajaukta cukura un kakao pievieno saldo krējumu.
  • To blenderē, pievienojot vaniļu un želatīnu, līdz tas ir labi izblenderējies un pufīgs.
  • Iegūto masu saliek servējamajos traukos un atstāj ledusskapī sastingt uz stundu.

Lai iegūtu labāku mussa formu, pirms masas pildīšanas traukos, tos atdzesēt ledusskapī.