Uz veikalu pēc burkāniem: 1.septembrī visā Latvijā Rimi dāvina skolēniem burkānus

Lai mudinātu skolēnus un arī viņu vecākus pievērst uzmanību bērnu un jauniešu maltīšu veselīgumam, sagaidot jauno mācību gadu, veikalu tīkls Rimi 1.sepembrī visā Latvijā rīko īpašu akciju, dāvinot skolēniem 10 000 bezmaksas uzkodu burkānu iepakojumus. 

Sadarbībā ar kooperatīvo sabiedrību Mūsmāju dārzeņi un Baltijas dārzeņi šogad rīkojam īpašu akciju, dāvinot Latvijas skolēniem 10 000 burkānu iepakojumus kā simbolisku atgādinājumu rūpēties par maltīšu veselīgumu un daudzveidīgumu ikdienā,” skaidro Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Sadarbībā ar kooperatīvo sabiedrību Mūsmāju dārzeņi un Baltijas dārzeņi šogad rīkojam īpašu akciju, dāvinot Latvijas skolēniem 10 000 burkānu iepakojumus kā simbolisku atgādinājumu rūpēties par maltīšu veselīgumu un daudzveidīgumu ikdienā,” skaidro Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.


“Nav noslēpums, ka līdz ar skolas sākšanos vecākiem un arī pašiem skolēniem mainās dienas ritms, kur valda aizņemtība, kas nereti ietekmē iespējas rūpēties par savu maltīšu veselīgumu. Savukārt Rimi kā sociāli atbildīgam uzņēmumam rūpes par bērnu veselību ir viena no fokusa jomām, piemēram, organizējot gan Rimi bērnu dienu, gan citus iedvesmojošus pasākumus un izglītojošas aktivitātes bērniem ar vecākiem. Tāpēc sadarbībā ar kooperatīvo sabiedrību Mūsmāju dārzeņi un Baltijas dārzeņi šogad rīkojam īpašu akciju, dāvinot Latvijas skolēniem 10 000 burkānu iepakojumus kā simbolisku atgādinājumu rūpēties par maltīšu veselīgumu un daudzveidīgumu ikdienā,” skaidro Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite. 


Graužamos burkānus un Burkānu bumbiņas uzkodām skolēniem dalīs 75 Rimi veikalos visā Latvijā. Dalot un dāvinot burkānus, dažādos laika periodos atsevišķos veikalos Rīgā bērnus īpaši iepriecinās Rimi maskoti – Brokolis, Burkāns un Ābols. Īpašos tēlus būs iespējams sastapt Rimi Galleria Riga, Rimi Bērnu pasaulē, Rimi Barona centrā, Rimi Juglas centrā, Rimi Minska Nīcgales ielā un Rimi Dzelzavas ielā.  


Pašlaik Rimi Latvia tīklā ir 119 trīs formātu veikali: 31 Rimi hipermārkets, 43 Rimi lielveikali un 45 zemo cenu veikali Supernetto. Rimi un Supernetto veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Reklāma
Reklāma