Lietotnes vieglākai, ātrākai un vienkāršākai kāzu plānošanai

Vasara un rudens ir kāzu rīkošanas laiks.

Lietotnes vieglākai, ātrākai un vienkāršākai kāzu plānošanai

FOTO: Shutterstock.com

Vasara un rudens ir kāzu rīkošanas laiks. Ja vien tavas ideālās kāzas nav sarakstīšanās džinsos un ar diviem lieciniekiem, tad jebkura cita kāzu plānošana ir diezgan satraucošs, laiku un arī naudu patērējošs pasākums.

Esam apkopojuši vairākas pasaulē pieprasītākās kāzu plānošanas lietotnes, kas varētu, noderēt gan topošajam jaunajam pārim, gan vedējiem un arī viesiem. Varēsiet aizmirst par neskaitāmām lapiņām un pierakstu papīrīšiem, vieglāk sekot kāzu budžeta tēriņiem, iesaistīt draugus un radus atraktīvā kāzu organizēšanas procesā. 

 

Our Wedding Planner 
Viena no populārākajām plānošanas lietotnēm ir Our Wedding Planner. Ar tās palīdzību ir ērti sekot budžeta tēriņiem, paveiktajiem darbiem, uzlikt atgādinājumus par to, kas jāpaspēj izdarīt, paņemt, nokārtot, lai īstenotu izveidoto kāzu scenāriju.

Šim nolūkam lieti noderēs vietne arī lietotnes Mint un Wedding Budget. Te var izveidot savu kāzu budžetu, ierakstīt plānotos izdevumus un blakus ailītē reālos. Programmas brīdinās, kad sāksiet pārsniegt plānotos tēriņus, kā arī atgādinās par apmaksājamiem rēķiniem.  Ir iespējams aplikācijām pievienot arī citus kāzu organizēšanas palīgus, piemēram, vedējus. No bezmaksas aplikācijām vērts minēt arī Wedding HappyWedding ChecklistCozi

Wedding Scenarios
Lietotnē Wedding Scenarios apkopotas dažādu tautu un valstu kāzu tradīcijas, fotogrāfijas no kāzām, interesantākie laulību rituāli, ko varat izmantot savu svinību plānošanā. Te ir arī plašs fotogrāfiju katalogs ar gredzenu, tērpu, dekorāciju un frizūru idejām. Lietotnē var lasīt arī rakstus par šo tēmu un uzzināt par izsmalcinātākajām kāzām pasaulē. Lietotne piemērota tikai viedtelefoniem, kas strādā ar Windows programmu.


Appy Couple
Ar lietotnes Appy Couple palīdzību visiem varat paziņot, ka esat saderinājušies un plānojat kāzas. Izmantojot šo vietni, varēsiet informēt par svarīgiem ar kāzām saistītiem jautājumiem - vēlamo krāsu gammu viesu tērpiem, pasākuma norises vietu, vēlamo dāvanu sarakstu un citu informāciju, kas var noderēt pasākuma dalībniekiem. 

 

Reklāma
Reklāma

CreateShake: Wedding Cake Designer
Lietotne CreateShake: Wedding Cake Designer paredzēta iPhone īpašniekiem, kas radoši pieiet kāzu kūkas dizainam. Var radīt gan visu kūku, gan piestrādāt pie detaļām un būtiskiem sīkumiem. Izveidoto bildi var  nosūtīt savam konditoram. 

 

Wedding card maker
Tieši tāpat kā ar kūkas dizainu, arī ielūgumus kāzu viesiem var izdomāt un izveidot virtuāli. Lai arī tradicionāli ielūgumus viesiem izsūta pa pastu vai arī pasniedz personiski, ielūgumus var arī izsūtīt, izmantojot sociālo tīklus vai nosūtīt tos uz viedtelefoniem. Šādam nolūkam noderēs lietotne Wedding card maker. Ja vēlaties tos saņemt drukātā veidā, tad nosūtīti izveidoto maketu tālākai apstrādei. 
Līdzīgas lietotnes var atrast ŠEIT
 

Mirkļbirka un citas iespējas apmainīties ar fotogrāfijām 
Ja lielākā daļa kāzu viesu ir arī sociālo tīklu aktīvi lietotāji, varat vienoties, ka bildes un notikumus, ko viņi publicēs no jūsu kāzām savos sociālo tīklu profilos, viņi atzīmēs ar vienotu haštāgu jeb mirkļbirku. Norādiet to ielūgumā, uzrakstiet to uz kāda plakāta viesiem redzamā vietā un aiciniet sociālajā tīklā Instagram vai Facebook visus uzņemtos attēlus atzīmēt ar šo mirkļbirku. Vieglākai bilžu un fotogrāfiju apmaiņai telefonā var instalēt lietotni WedPics.
 

Lai skaisti mīlestības svētki!