Vieglais risotto ar dārzeņiem

Katram sava gaume, ieskati pavārmākslā un arī savi slepenie knifi ēdiena gatavošanā. Liec lietā savus knifus un padari garo risotto gatavošanas procesu pavisam vienkāršā un viegli pagatavojamā maltītē!

Cik cilvēku - tik daudz dažādu viena ēdiena recepšu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Cik cilvēku - tik daudz dažādu viena ēdiena recepšu!

Sastāvdaļas:

  1. svaigi šampinjoni
  2. spināti
  3. tomāti
  4. pākšu pupiņas
  5. paprika
  6. olīveļļa
  7. buljona kubiņš
  8. risotto rīsi
  9. sāls
  10. bazilika garšviela


Gatavošana:

  • Katlā ar ūdeni un pievienotu buljona kubiņu vāra rīsus.
  • Tad griež dārzeņus - šampinjonus griež šķēlītēs, tomātus - palielos kubiņos, mazākos gabaliņos sagriež arī pākšu pupiņas, papriku sagriež kubiņos.
  • Pannā ielej nedaudz olīveļļu un liek cepties dārzeņus.
  • Dārzeņiem pievieno arī rīsus, sāli un bazilika garšvielu.
  • Visu apmaisa un atļauj apcepties, ievilkties.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas