Sautēti svaigi kāposti ar aļņa gaļu

Mājās gaidāmi viesi, taču galvā nav nevienas lieliskas idejas vakariņu galdam? Šī ir lieliska recepte - nepierastas, jaunas garšas!

Šādu vakariņu dēļ noteikti ir vērts virtuvē uzkavēties ilgāk nekā parasti!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādu vakariņu dēļ noteikti ir vērts virtuvē uzkavēties ilgāk nekā parasti!

1kg aļņa gaļa
1kg svaigi kāposti
2sīpoli
pētersìļu zaļumi
nedaudz selerijas saknes
sāls,pipari
skābais krējums
lociņi pasniegšanai

  • Meža gaļu atcīpslo,nomazgā,sagriež palielos gabaliņos un pannā apcep.
  • Sīpolus nomizo,sagriež pusgredzenos un apcep.
  • Svaigu kāpostu sagriež palielos kubiņos un apcep.
  • Gaļu liek katlā, uzlej ūdeni.
  • Pievieno sāli ,piparus,pētersīļu zaļumus un selerijas sakni.
  • Kad gaļa pusmīksta,tai pievieno apceptos kāpostus. Un sautē visu kopā līdz gaļa un kāposti mīksti.
  • Pasniedzot var pievienot skābo krējumu.
Reklāma
Reklāma

​Recepte: Agita Gabrāne

Saistītie raksti