Kabaču rullīši ar sieru un zaļumiem

Laba ideja, kā pasniegt kabačus. Garšoss arī tiem, kuri kabačus parasti neizvēlas.
Lieliska uzkoda gan svētku galdam, gan ikdienas maltītei!

FOTO: Shutterstock.com

Lieliska uzkoda gan svētku galdam, gan ikdienas maltītei!

Vajadzēs:

 

  • 3 nelielus kabačus
  • 3 burkānus
  • 2 sīpolus
  • 4 daiviņas ķiploka
  • 500 g maltās gaļas
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 200 g siera
  • pētersīļu zaļumus
  • sāli
  • piparus
  • eļļu cepšanai

 

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma
  1. Kabačus gareniski sagriež pus centimetru biezās šķēlēs. Katru šķēli apcep eļļā no abām pusēm.
  2. Sīpolus smalki sagriež un eļļā apcep, pievieno malto gaļu un apcep, tad pievieno sarīvētos burkānus, cep līdz gatavi.
  3. Masai pievieno tomātu pastu, izspiestu ķiploku, sāli, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un piparus.
  4. Masu liek uz kabača škēlītēm, satin rullītī.
  5. Rullīšus liek cepamtraukā citu pie cita, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep 200 grādos cepeškrāsnī, līdz siers kļuvis zeltains.