Es zinu, ko šogad palūgt Ziemassvētku vecītim

Nesen Noels ar nelielu piepalīdzēšanu sakrāja naudu skrejritenim. Ilgi apsvērām, vai šāds pirkums maz ir nepieciešams, jo klasiskais pedāļu velosipēds taču ir, tomēr rezultātā esam apmierināti mēs visi. Es pat apdomāju, vai tik vienu eksemplāru nepalūgt Ziemassvētku dāvanā arī sev. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Skrejriteņu piedāvājums ir patiešām plašs - dažādu materiālu, riepu izmēru un bremzēšanas sistēmu. 

 

Tā kā šis nav vienas dienas pirkums, izlēmām par labu tādam, kam vēl vairākus gadus varēs regulēt stūres augstumu. Riteņošana ir paredzēta arī ziemā, tādēļ likās, ka lielas un piepumpējamas gumijas riepas būtu piemērotākas par kādiem citiem variantiem. 

 

Izvēle krita uz zaļu Yedoo Two eksemplāru, kas ir Čehijā ražots skrejritenis. Svars tam ir 7 kg, līdz ar to man ir viegli riteni paķert aiz stieņa un uznest, piemēram, uz trešo stāvu. 
Kāpslis gana plats, lai bērns uz tā var ērti stāvēt abām kājām, un gana garš, lai pietiktu vietas arī man. Konkrētā modeļa kravnesība - 100 kg.


Tā nu mēs abi nu jau regulāri laižam visādos darbos un nedarbos - gan no rīta ripojam uz dārziņu (mani augstpapēžu zābaki nav šķērslis), gan dodamies uz pilsētas centru izbaudīt dažādus pasākumus, sākot ar svecīšu nolikšanu krastmalā, beidzot ar draugu apciemošanu. 

Reklāma
Reklāma


Uzņēmām laiku - maršruts no Valdemāra ielas Statoil līdz Brīvības piemineklim veicams 20 minūtēs. 


Vienkārši ideāli!

Jā, es patiešām zinu, ko palūgšu Ziemassvētku vecītim - vienu mazliet lielāku eksemplāru arī sev. 

 

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore