Uzlabo savu veselību - vingrošanas nodarbības pašā Rīgas centrā

Izkustēšanās ikkatram no mums ir ļoti svarīga! Vingrojot uzlabojas asinsrite, organismam pieplūst papildu skābeklis, mēs kļūstam možāki un arī laimīgāki! Gudro Sievu skola aicina uz vingrošanu pie fizioterapeita pašā Rīgas centrā. Vingrošana notiek mazās grupās - no 3 līdz 6 personām, kas  pasniedzējai nodrošina iespēju apmeklētājiem pievērsties individuāli!

Vingrojot uzlabojas asinsrite, organismam pieplūst papildu skābeklis, mēs kļūstam možāki un arī laimīgāki!

FOTO: Shutterstock.com

Vingrojot uzlabojas asinsrite, organismam pieplūst papildu skābeklis, mēs kļūstam možāki un arī laimīgāki!

Iegūsti veselu un skaistu ķermeni vingrojot! 

Izkustēšanās darba dienā būtu vēlama ikvienai sievietei - gan sēdoša, gan stāvoša darba darītājai. Šajā nodarbībā nostiprināsim visāpējo ķermeņa muskulatūru, izvingrināsimies un uzlabosim savu stāju.

Nodarbības notiek:

Katru pirmdienu plkst. 13:00

Katru piektdienu plkst.11:00

 

Vingrošanas laikā topošajām māmiņām tiek nodarbinātas dažādas orgānu sistēmas: kustību - balsta, sirds - asinsvadu, nervu sistēma, elpošānas sistēma u.c. Nodarbības palīdzēs sagatavot grūtnieces dzemdībām un pēcdzemdību periodam. Vingrojot uzlabojas stāja, asinsrite, vielmaiņa, organisma skābekļa apgāde, bērniņam tiek vairāk skābekļa, uzlabojās muskuļu spēks.

Nodarbības notiek: 

Katru pirmdienu plkst. 12:00

Katru trešdienu plkst. 12:00 


 

  • Vingrošana mammai ar bērnu līdz 2 gadu vecumam! PIESAKIES!
Reklāma
Reklāma

​Nodarbībās tiks uzlabota vispārējā fiziskā izturība un spēks, pievērsta uzmanība ķermeņa "korsetes" nostiprināšanai, īpaši vēdera priekšējās sienas un iegurņa pamatnes muskulatūras atjaunošanai pēc dzemdībām. Vingrojot un uzlabojot stāju, tiks novērsts nogurums un sāpes mugurā, plecu joslā, nostiprināti vēdera un iegurņa pamatnes muskuļi, tādējādi uzlabojot pašsajūtu un pašapziņu.

Nodarbības notiek: 

Katru trešdienu plkst. 13.00

 

 

Vingrošana palīdz senioriem uzturēt kustības dažādās ķermeņa locītavās, uzlabojās asinsrite pēdās un rokās, tiek uzlabots līdzsvars un koordinācija. Nodarbība paredzēta visiem senioriem, kas vēlas kustēties un vingrot!

Nodarbības notiek: 

Katru pirmdienu plkst. 10:00 un 11:00

Katru trešdienu plkst. 10:00 un 11:00

Katru piektdienu plkst. 10.00

Līdzi jāņem ērts apģērbs, lai var brīvi kustēties, un vingrošana notiek zeķītēs! Piesakies vari arī rakstot uz e-pastu vai zvanot - gudrosievuskola@mammam.lv; 25665515