Philips Avent pudelīte - kvalitatīva pudelīte pašiem mazākajiem

Jaunā Philips Avent zīdaiņu pudelīte palīdz padarīt barošanu no pudelītes par dabiskāku procesu mazulim. Pudeles knupītim ir novatoriska ziedlapveida konstrukcija dabiskam sakodienam, kas atgādina krūti, tāpēc mazulim ir vieglāk apvienot barošanu no krūts un pudelītes. 

Mazulim un mammai draudzīga pudelīte - viegli tīrīt, ērti lietot.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazulim un mammai draudzīga pudelīte - viegli tīrīt, ērti lietot.

 

Platais knupītis krūts formā veicina dabisku satvērienu - līdzīgi kā pie krūts, ļaujot vieglāk apvienot barošanu ar krūti un ar pudelīti.

 

 

 



 

 



 

 

 

 

Pateicoties unikālajai formai, pudelīti ir viegli
satvert un turēt. To var noturēt pat mazulis pats. 
Platais pudelītes kakliņš padara vieglāku tās uzpildi un tīrīšanu. Pudelīte ir viegli un ātri saliekama. 

Reklāma
Reklāma


Jaunās Philips Avent pudelītes lūdzām izmēģināt un novērtēt jaunajām māmiņām. Alīnas dēlēns tiek ēdināts ar krūti un izmanto arī pudelīti, bet Ingas un Danas meitiņas ēd no pudelītes kopš dzimšanas. 

 

PUDELĪTES FORMA, KAS PATĪK BĒRNAM

Līna: “Manam dēliņam Akselam ir 4 mēneši. Iepriekš neesam mēģināšu šīs firmas pudelītes, tāpēc labprāt pieteicāmies to izmēģināt. Bijām mēģinājuši citu formu pudelītes, dēliņš ne visas no tām atzina par labām. Philips Avent pudelīti viņš pieņēma uzreiz. Viņam tā ļoti patika.

Pozitīvi tas, ka pudelīti kopt ir ļoti viegli. Ielikām to sterilizatorā un atkal tīra. Mīnusus pudelītei neredzu. Tā ir viegli kopjama, viegla un ērta. Bērniņš gandrīz pats ir gatavs to turēt rokās. Ļoti ērts knupītis – pat ja kaut kur tas saliecas, tāpat ēšanu no pudelītes tas netraucē. Pudelīti, protams, ieteiktu arī citām mammām. Ērta kopšana un lietošana, laba kvalitāte. Esam ļoti apmierināti! “

 

VIEGLI KOPJAMA PUDELĪTE

Inga: “Pudelītes testēšanas brīdi Aminai bija 3 mēneši. Šīs firmas pudelītes lietojam jau kopš dzimšanas. Lielo pudelīti izmantojam barošanai, mazo - tējiņai. Šī jaunā pudelīte patika ar savu dizainu, to viegli saturēt pat mazam bērniņam. Jauno pudelīti izmantojam tikai dzērienam, jo priekš maisījuma tās tilpums ir par mazu. Patika arī materiāls, no kāda tiek izgatavota pudelīte. Tas ir ļoti kvalitatīvs.

Pudelīte ir viegli mazgājama un nekādi nosēdumi uz tās sieniņām nepaliek. Pudelītes silikona uzgalis līdzīgs māmiņas krūtīm, tāpēc pārejot no krūtsbarošanas, bērnam nebūs lieki stresi. Noteikti izmantosim šo pudelīti, bet vasarā, jo tas ir vienīgais mīnuss -  standarta termosomiņā pudelīte neievietojas. Ziemā bērniņam piedāvājam siltu dzērienu. Pudelītei ir patīkams dizains, tā ir viegli mazgājama. Iesaku visām māmiņām šo jaunā dizaina Philips Avent pudelīti. Kvalitāte un drošība bērnam ir pirmajā vietā."

 

PUDELĪTE AR PERFEKTU KNUPĪTI

Dana Čakša: "Liels paldies, ka devāt iespēju iepazīt šīs pudelītes priekšrocības! Mana meitiņa pudelīti lieto no pirmā savas dzīves mēneša. Pirmais, ko pamanīju, bija šīs pudelītes knupītis. Uzreiz sapratu, ka šīs knupītis neveido gaisa burbulīšus un neļauj ieplūst gaisam. Pudelītes tilpums ir parocīgs pirmajos dzīves mēnešos, jo bērns vēl ēd maz, bet bieži. Pudelīti ir ļoti viegli kopt. Man patīk, ka pie pudelītes sieniņām nepielīp mākslīgais piens. Iesaku šo pudelīti vecākiem, kuru mazuļiem ir problēma ar vēdera pūšanos, jo pudeles knupītis nelaiž gaisu.  Pašlaik audzinu otro bērniņu un esmu ļoti apmierināta. Turpmāk iegādāšos tikai Philips Avent pudelītes. "