Izjoko draugus ar ūdens pazušanas burvju triku

Pārsteidz savus draugus ar burvju triku, kurā tu liksi ūdenim pārvērsties želejā. Šis triks var būt arī eksperiments ar ūdeni. Tev būs nepieciešamas tikai pāris lietas, lai tavs ūdens pārvērstos želejā. Saaicini skatītājus un, lai tavs burvju triks pārsteidz viņu!

Pārsteidz savus draugus ar burvju triku, kurā liec pazust ūdenim

FOTO: Shutterstock.com

Pārsteidz savus draugus ar burvju triku, kurā liec pazust ūdenim

Tev būs nepieciešams:

  • bērnu autiņbiksītes;
  • ūdens;
  • plastmasas glāzītes;
  • karote;
  • cepure vai bļoda.

Sagatavošanās burvju trikam:

Tavs uzdevums ir no bērnu autiņbiksītēm izņemt pulveri, kas šķidrumu pārvērš želejā. To visvieglāk vari izdarīt, izgriežot nelielu caurumu autiņbiksīšu iekšpusē. Lielākoties šis pulveris ir sajaucies ar mīksto materiālu, kas līdzīgs vatei. Vislabāk ir censties atdalīt šo pulveri no vates. Ja tas neizdodas, tad izmanto tos abus. 

Burvju trika realizācija:

Tu vari palūgt vienu brīvprātīgo, kurš ir gatavs riskēt. Saki, ka ieliesi cepurē vai bļodā ūdeni un uzliksi viņam to uz galvas. Pirms esi uzsācis trika rādīšanu, ieber bļodā vai cepurē no autiņbiksītēm iegūto pulveri, aptuveni divas ēdamkarotes. Kad brīvprātīgais atnācis, ielej glāzē ūdeni līdz pusei. Demonstratīvi parādi, ka šo ūdeni tu ielej cepurē vai bļodā. Tad šo cepuri liec galvā brīvprātīgajam. 

Burvju trika atrisinājums un ieteikumi:

Reklāma
Reklāma

Autiņbiksītēs esošais pulveris jeb viela ūdenim liek pārvērsties želejā, līdz ar to, tas nelīst ārā no trauka. Dažādās autiņbiksītēs šī viela ir lielākā daudzumā, koncentrācijā, tāpēc noteikti pirms tam vairākas reizes izmēģini. Šo triku vari parādīt arī vienkāršāk. Vienu karoti pulvera ieber krūzē, bet otrā krūzē ielej ūdeni, tad ūdeni ielej it kā tukšajā krūzē. Pagaidi nedaudz un tad apgriez krūzi otrādāk un parādi, ka vairs nekas ārā netek. 

Atceries! Pirms burvju trika parādīšanas skatītājiem, izmēģini to pāris reizes viens pats.  

Šeit vari noskatīties, kā tiek realizēts eksperiments: