Vistas filejas un jauno kabaču pankūkas

Liec lietā jaunos kabačus - gatavojam sātīgās pankūkas ar vistas fileju!

Derēs gan brokastīm, gan launagam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Derēs gan brokastīm, gan launagam!

Sastāvdaļas:

  • 1 mazs kabacis
  • 1 liela vistas fileja
  • 1 ola
  • 4 ēd.k. miltu
  • sāls, pipari
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 neliels sīpols
  • neliels diļļu saišķītis

Gatavošana:

  • Kabaci nomazgā, nomizo. Pārgriež uz pusēm un iztīra sēkliņas.
  • Tad to uz sakņu rīves sarīvē bļodā.
  • Atsevišķi mazākos gabaliņos sagriež vistas fileju.
  • Nospiež sarīvēto kabaci un nolej tā sulu.
  • Nomizo un sasmalcina sīpolu.
  • Pievieno sagriezto vistas fileju, klāt iesit olu, iespiež ķiploku, sasmalcināto sīpolu, dilles, pievieno arī sāli un piparus.
  • Visu izmaisa un pievieno miltus.
  • Pankūciņas liek cepties uz pannas līdz tās ir zeltaini brūnas.
Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne