Astoņi padomi, kā fotogrāfijās izskatīties nevainojami

Tā ir vispārzināma patiesība, ka daži cilvēki ir fotogēniski, kamēr citi dzīvē var izskatīties burvīgi, taču fotoaparāts viņus vienkārši nemīl… Viņiem noderēs daži interesanti knifiņi, kā tikt pie skaistām bildēm!

Lai sanāktu lieliskas bildes, liela nozīme ir pareizam apgaismojumam.

FOTO: Shutterstock.com

Lai sanāktu lieliskas bildes, liela nozīme ir pareizam apgaismojumam.

 

1. Ievelc vēderu! Saka, ka kamera cilvēkam liekot izskatīties par 10 kilogramiem resnākam. Taču fotoaparātu var apmānīt! Pagriez ķermeņa augšdaļu tā, lai viens plecs būtu pavērsts pret fotogrāfu, bet otrs būtu atliecies uz aizmuguri, kā arī ievelc vēderu. Tas liks tev izskatīties krietni slaidākai. 


2. Uzkrāso lūpas! Grima mākslinieki uzskata, ka lielākajai daļai ādas toņu labi izskatās tumši rozā lūpu krāsa. Taču zibspuldze diemžēl ir nesaudzīga, un labāk izvairīties no populārajiem „nude” jeb dabīgajiem toņiem, kā arī pārāk košām krāsām, kas fotogrāfijās nereti pārāk izceļas un tādā veidā nomāc visu pārējo.


3. Nepozē pēc vairākiem kokteiļiem. Fotografēties prātīgāk ir ballītes sākumā, vēlams ne vēlāk kā pēc otrā kokteiļa vai vīna glāzes. Tad tu labāk kontrolēsi sevi un savu sejas izteiksmi. Turklāt pēc pāris dzērieniem tavas acis sāks izskatīties šaurākas, kas nu nepavisam nav vēlams. 


4. Nepārcenties ar matu laku. Kā jau būsi pamanījusi filmās, visseksīgāk izskatās dabīgi un vijīgi mati, nevis ar ieveidošanas produktiem iestīvināta frizūra. Tāpēc samazini matu lakas daudzumu līdz minimumam, jo tu taču negribēsi, lai fotogrāfijās tavi mati izskatītos cieti un nedzīvi. 


5. Izstiep kaklu uz priekšu! Pozējot fotogrāfijām, nedaudz pastiep uz priekšu kaklu. Lai arī tas varētu likties muļķīgi, rezultātus labi pamanīsi attēlos. Šis vienkāršais triks liks tavai sejai izskatīties kalsnākai, kā arī noslēps jebkādas dubultzoda pazīmes. 


6. Sejas ādai nevajadzētu spīdēt. Labi, ja tavā āda ir nedaudz mirdzoša – tad tā izskatās veselīgāka. Taču pārāk liels spīdums fotogrāfijās un video neizskatīsies labi. Nepārspīlē ar izgaismotājiem, un, ja tev ir taukaina āda, pirms fotografēšanās uzklāj  matējošu pūderi. 

Reklāma
Reklāma


7. Atrodi pareizo apgaismojumu. Vai zināji, ka krēslas laikā ārā sanāk vislabākās fotogrāfijas? Šāds apgaismojums ir glaimojošs ārējām izskatam, jo nemet ēnu uz leju. Tas nozīmē, ka dabīgā gaisma nepadarīs uzkrītošākus tumšos lokus zem acīm, bet gan izgaismos šo zonu un liks tev izskatīties svaigākai, jaunākai un veselīgākai. 


8. Atrodi pozu, kurā izskaties vislabāk! Vai tu izskaties labāk, pagriezusi kamerai labo pusi? Vai viegls smaids liek tev izskatīties seksīgākai? To tu vari noskaidrot, rūpīgi apskatot savas mīļākās fotogrāfijas. Tu droši vien atklāsi, ka lielākajā daļā no tām esi redzama kādā īpašā pozā. Atliek tikai to atkārtot nākamajās fotogrāfijās! 

 

Avots: www.kasjauns.lv