Izglītojošas aplikācijas, kuras noderēs skolēniem un skolotājiem

Vecāki mazāk uztrauktos par to, ka bērni pārāk aktīvi lieto savus viedtelefonus, ka tie tiktu izmantoti ne tikai izklaidei, bet arī mācību un pašiglītošanās procesā. Esam apkopojuši vairākas aplikācijas, kas var noderēt gan skolniekiem, gan arī skolotājiem.

Liec aiz auss, kas sāksies mācību gads

FOTO: Shutterstock.com

Liec aiz auss, kas sāksies mācību gads


 

Izglītojošās mobilās aplikācijas latviešu valodā
 

 

Izglītojošās aplikācijas citās valodās
 

Reklāma
Reklāma

 

Citas vietnes, kas var noderēt mācību procesā

  • Socrative.com - virtuālais rīks testu un aptauju veikšanai tiešsaistē. Skolotājs savā viedierīcē vai vienkārši interneta vietnē var izveidot savu testu, kuru savukārt skolēni var izpildīt no jebkuras ierīces ar interneta pieslēgumu. Skolotājs var sekot līdzi testa izpildes gaitai, pēc testa pabeigšanas dota iespēja lejuplādēt tā rezultātus dažādu grafiku un tabulu veidā, kā arī izsniegt atsevišķu testa rezultātu lapu katram skolēnam PDF formātā. To var izmantot dažādu priekšmetu skolotāji.
     
  • WhatsApp - mobilās ziņapmaiņas rīks, kurā iespējams veidot gan individuālas, gan grupas sarunas, nosūtīt foto un dažādus citus failus.
     
  • Padlet.com - virtuālā siena / klase, kurā projekta dalībniekam iespēja izteikt  atziņas un novēlējumus, ērta vietne dažādu aktivitāšu veidošanai.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar "Samsung skola nākotnei"