Uzņēmums “Very Berry” sāk darbu pie bērnu sulu ražošanas

SIA “Very Berry” šogad plāno papildināt savu produktu klāstu ar jaunu produktu grupu – bērnu sulas. Šobrīd paredzētas ražot 3 veida sulas, kuras ir veidotas uz Latvijas ābolu un bumbieru bāzes, nodrošinot veselīgu un uzturvielām bagātu dzērienu tieši mūsu mazajai auditorijai – bērniem.

Šobrīd Very Berry audzē lielogu dzērvenes, dārza mellenes un krūmmellenes, rabarberus, avenes un zemenes. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šobrīd "Very Berry" audzē lielogu dzērvenes, dārza mellenes un krūmmellenes, rabarberus, avenes un zemenes. Publicitātes foto.

“Izpētot piedāvājuma klāstu veikalu plauktos, esam sapratuši, ka vietējo un dabīgo sulu piedāvājums mūsu pašai jaunākajai auditorijai ir nepietiekams. Tieši tādēļ jau kādu brīdi strādājam pie jaunā projekta – dabīgas bērnu sulas” vēsta uzņēmuma īpašniece Gundega Sauškina. Lai nodrošinātu uzturvielām bagātu un veselīgu produktu, šobrīd norit aktīvs darbs pie receptūru izstrādes. Uzņēmums plāno bērnu sulās izmantot gan ogu sulas, kuras jau ir Very Berry sortimentā, gan arī pievienot jaunu ogu sulas, kā piemēram, plūškoks. Pārējās garšas gan šobrīd uzņēmums vēlas paturēt noslēpumā.
 

“Tā, kā 2014.gadā saņēmām Latvijas Dizaineru savienības atzinību par labi izstrādātu preču zīmi, tad šobrīd ļoti uzmanīgi strādājam pie jaunā produkta vizuālā risinājuma, lai iepriecinātu un iespējams arī nedaudz izklaidētu mūsu jauno auditoriju,” vēsta uzņēmuma mārketinga vadītāja Ilze Sauškina.
 

Šobrīd paši audzējam lielogu dzērvenes, dārza mellenes un krūmmellenes, rabarberus, avenes un zemenes. Pārējās ogas - upenes, cidonijas, aronijas, smiltsērkšķus, ķiršus un ābolus mums nodrošina vietējie ražotāji tepat Latvijā. Zinības ogu audzēšanā esam guvuši gan apceļojot dzērveņu lielaudzētaju valsti – Ameriku, gan arī tuvākas zemes un daudz ko jaunu esam mācījušies tepat gan no citu pieredzes, gan savām kļūdām. Plānojam arī turpmāk papildināt pašaudzēto ogu klāstu. Saviem klientiem piedāvājam 100% dabīgas sulas, morsus un sīrupus, dzērvenes pūdercukurā, dzērveņu sukādes, dzērvenes ūdenī un maltas dzērvenes, kā arī sezonas laikā - svaigas ogas! Sakām skaļu – NĒ! pārtikas piedevām un citām ķīmijām. Mūsu Very Berry putns simbolizē dabiskumu, patiesumu un dzīvesprieku, kas ir arī mūsu uzņēmuma pamatvērtības.
 

Reklāma
Reklāma

Very Berry pirmsākums ir 1997. gadā, kad neklausoties apkārtējo skepsē, mēs nospriedām – tā diena, kad sākt piepildīt savu sapni par ogu kultivēšanu ir šodiena! Tajā dienā mēs sākām veidot pirmos dzērveņu stādījumus. 17 gadu laikā mūsu ogu plantācijas ir sasniegušas 38ha. No kuriem 20ha ir dzērveņu, 12ha melleņu, 3ha aveņu un 1ha rabarberu un 1 ha zemeņu. Nav slikti, mums liekas. Taču mēs neapstājamies un turpinām attīstīties!