Mācies kopā ar LEGO DUPLO® Mans pirmais sēriju!

Lieldienas ir laiks, kad visa ģimene var sanākt kopā un jautri pavadīt laiku. Kas gan varētu būt labāks par rosīgu un aizrautīgu darbošanos? Ierastos kārumus un saldumus Lieldienās varētu papildināt izglītojoša un fantāziju rosinoša rotaļlieta. Iepazīstinām ar jauno Mans pirmais DUPLO® sēriju, kurā ietilpst DUPLO Mana pirmā saimniecība un DUPLO Mans pirmais traktors.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

“Jaunā DUPLO Mans pirmais sērija ir paredzēta bērniem no pusotra līdz trīs gadiem, lai viņi varētu jautri un aizraujoši mācīties,” saka Helēna Teičerte, LEGO Group sabiedrisko attiecību vadītāja. “Mana pirmā saimniecība palīdz vecākiem mācīt saviem bērniem par lauksaimnieku dzīvi. Taču Mans pirmais traktors ir viegls un jautrs veids, kā vairāk iemācīties par krāsām un augļiem. Ko vajadzētu iekraut traktorā kā nākamo?”


Mana pirmā DUPLO sērija ir veidota tā, lai palīdzētu ziņkārīgajiem mazuļiem ar  spēlēšanās palīdzību iemācīties vairāk par dzīvi laukos. Komplektā ir iekļauti koši parastie un dekoratīvie kluči, kas veicinās aizraujošus stāstus un mācīšanos. Saimniecības, traktori, augļi un dzīvnieki ir neatņemama mazo bērnu iztēles sastāvdaļa, jo viņi ar tiem saskaras dažādās grāmatās, televīzijas pārraidēs un ikdienas dzīvē. Tas padara šo komplektu par lielisku dāvanu mazulim.

Reklāma
Reklāma


Lai redzētu visu DUPLO klāstu, lūdzu apmeklējiet www.legoduplo.com.

Jūs arī variet lejupielādēt jautras un izglītojošas DUPLO aplikācijas App Store / Google Play