"LEGO Group" aicina uz izglītojošiem semināriem vecākus. Bērniem tiks izklaides

Radošo un attīstošo klucīšu LEGO® DUPLO® ražotājs  "LEGO Group"  turpina pērn aizsākto semināru ciklu jaunajiem vecākiem. Tuvākie trīs semināri notiks Tukumā, Valmierā un Liepājā.

FOTO: Shutterstock.com

 

Pirmais seminārs Tukuma "Sajūtu lāde" (Pasta iela 11/2, 2.stāvs) notiks 28. februārī no pulksten 14:00. Semināra īpašie viesi būs sertificēta bērnu pediatre-neiroloģe ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi Vizma Meikšāne, kura stāstīs par bērnudārza gaitu uzsākšanu dažādos vecumos, apskatot to gan no fiziskās, gan emocionālās puses.

Kamēr mammas draudzīgā un mierpilnā atmosfērā, ko papildinās garšīgas un vieglas uzkodas, uzklausīs speciālistes un viedokļu līderes, bērniem tiks piedāvātas jautras aktivitātes LEGO DUPLO® klucīšu stūrītī profesionālu pasākumu vadītāju uzraudzībā.

Nākamais šī cikla seminārs notiks 28. martā Valmierā “Ideju mājā”. Tajā ģimeņu psiholoģe, lektore Diāna Zande pastāstīs par mazuļu vecāku stresu un kā ar to tik galā.

Reklāma
Reklāma


Iepriekšēja pieteikšanās obligāta! Līdz 23. februārim var rakstīt uz kpms@kpms.lv, zvanīt vai rakstīt SMS Madarai uz mob. +371 26 225 559, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu un  semināra vietu, kā arī – vai gaidīt Jūs ar mazuli.

Par semināra apmeklēšanu ir noteikta simboliska maksa 3 EUR par dienu, kas pēc reģistrācijas būs jāpārskaita uz SIA “KPMS & Partneri”, reģistrācijas numurs 40003389724, kontu SWEDBANKĀ  LV86HABA0001408034768, norādot: semināra apmeklētāja vārdu, uzvārdu, izvēlētā semināra vietu. Semināra dienā par katru maksājumu tiks izsniegts apstiprināts rēķins. Pēc semināra katrai ģimenei tiks pasniegta mazs pārsteigums no LEGO.