Dzērveņu karstais kokteilis – aizdzen prom saaukstēšanos

Ja ļoti, ļoti negribas saaukstēties, mēs vispirms atceramies par dabiskajiem līdzekļiem - dzērvenēm un medu.

Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!

FOTO: Shutterstock.com

Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!

 

Turklāt sarkanās, skābenās ogas lieliski noder ar uzmundrinoša karstā kokteiļa pagatavošanai. Īpašu akcentu dzērienam var piešķirt, to papildinot ar austrumnieciski spīvo ingvera sulu.
 

Blenderī samaļ 100 g svaigu vai saldētu dzērveņu, 50 ml medus, 100 ml cukura sīrupa, 100 ml dzērveņu sulas, 150 ml apelsīnu sulas, 20 ml svaigi spiestas ingvera sulas. Iegūto masu izkāš caur sietu, pievieno 500 ml karsta ūdens.

Reklāma
Reklāma


Visu uzkarsē un bauda kamēr vēl silts!
 

Restorāna „Aqua Luna” recepte