Neticams stāsts: neauglīga sieviete 12 dienas pirms dzemdībām uzzina, ka būs bērns

"Es vēl tagad nespēju noticēt, ka šī meitene Sofija ir šeit, uz zemes un kopā ar mani," par savu pusotra gada veco meitu saka sieviete, kura jau sen pārdzīvojusi menopauzi un kurai ārsti teica, ka bērnu viņai dabiskā ceļā nebūs. Gluži neticami, bet to, ka viņa gaida mazuli, sieviete uzzināja nieka 12 dienas pirms dzemdībām...

Ārsti šim pārim sacīja, ka dabiskā veidā viņai bērnu nevar būt - 36 gadu vecumā Alisona jau pārdzīvojusi menopauzi. Taču brīnums notika - viņiem ir Sofija, par kuras eksistenci pāris uzzināja vien 12 dienas pirms bērna dzimšanas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ārsti šim pārim sacīja, ka dabiskā veidā viņai bērnu nevar būt - 36 gadu vecumā Alisona jau pārdzīvojusi menopauzi. Taču brīnums notika - viņiem ir Sofija, par kuras eksistenci pāris uzzināja vien 12 dienas pirms bērna dzimšanas.

Alisona Noisa ir viena no ļoti nedaudzām sievietēm, kuras menopauzi pārdzīvojušas nedabiski agri, proti, viņai bija nedaudz pāri 20, kad tā iestājās. Lielais vairums sieviešu menopauzi piedzīvo 45-55 gadu vecumā, raksta "Daily Mail". Jau pirms 15 gadiem Alisonai ārsti paziņoja, ka par dabiski ieņemtiem bērniem viņa var pat nesapņot - auglības vairs nav un nebūs. Tagad, kad sievietei ir 36 gadi, viņa audzina mazo Sofiju. 

 

Pirms pusotra gada šī sieviete devās pie ārsta vēdera sāpju dēļ. "Man likās, ka tas varētu būt vēzis," tobrīd notiekošo atceras Alisona, "bet tad ārsts mani šokēja - izrādās, esmu stāvoklī, kaut nevarēju palikt stāvoklī!" Turklāt mediķis pavēstīja, ka Alisonas bērnam vēderā ir jau astoņi mēneši. 12 dienas vēlāk viņai sākās dzemdības, un pasaulē ieradās pavisam veselīga meitenīte. 

Brīdī, kad ārsts apliecināja, ka vēderā nav vis vēzis, bet gan bērns, Alisona bija šokēta un laimīga. Tāds pats bija arī vīrs, kad viņa pavēstīja "neiespējamo".

Pēc tam, kad Alisona jaunībā uzzināja par savu hormonu nobīdi un agrīno menopauzi, viņa pie ginekologa aizgāja arī 30 gadu vecumā. Alisona bija satikusi savu mīlestību, apprecējusies ar Ričardu, un abi kopā devās noskaidrot, vai patiešām bērnu Alisonai nevar būt. Arī tobrīd ārsti apliecinājuši, ka nevar. "Mēs samierinājāmies, ka atvases nebūs. Tomēr tas bija briesmīgi - būt jaunai sievai un saprast, ka pašu mazuļa nekad nebūs," stāsta Alisona. Mīlējoties ar vīru viņa nekad neizsargājās, turklāt viņai jau sen nebija arī menstruāciju. 

 

Brīdī, kad ārsts apliecināja, ka vēderā nav vis vēzis, bet gan bērns, Alisona bija šokēta un laimīga. Tāds pats bija arī vīrs, kad viņa pavēstīja "neiespējamo". Dzemdību sāpes Alisonai sākās kādā dienā 2013.gada jūlijā, un jau pēc piecām stundām mazā bija klāt. "Sofija droši vien ir un paliks mūsu vienīgais bērns," par neticamo brīnumu saka Noisu ģimene. 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv