Bio-Oil - viens produkts dažādu ādas problēmu risināšanai

Jaukais bērniņa gaidīšanas laiks un kļūšana par mammu nereti atstāj nepatīkamas zīmes uz sievietes ķermeņa - zemādas audu plīsumus jeb strijas. Radušās strijas pilnībā izskaust nav iespējams, tāpēc īpaši svarīgi ir savlaicīgu rūpēties par profilaktiskiem pasākumiem. Bio-Oil ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz samazināt rētas un strijas, kā arī uzlabo ādas krāsu un padara to vienmērīgāku.

Speciālo eļļu lietošana var samazināt striju rašanos.

FOTO: Shutterstock.com

Speciālo eļļu lietošana var samazināt striju rašanos.

Kopš 2002. gada, kas tirdzniecībā nonāca Bio-Oil ādas kopšanas eļļas, tā popularitāte tikai augusi. Iegūtas 194 atzinības balvas un tas ir kļuvis par pārdotāko pretstriju un pretrētu produktu 18 valstīs. Līdzekli iesaka lietot  divas reizes dienā sākot ar otro grūtniecības trimestri.

 

Bio-Oil līdzekļos ir iekļauta unikāla inovatīva formula PurCellin Oil™ , kas īpaši noderīga novecojošai vai dehidrētai ādai. PurCellin Oil™ samazina eļļas blīvumu, tāpēc Bio-Oil® ātrāk uzsūcas un nodrošina efektīvāku sastāvā esošo vitamīnu A un E, dabīgās kliņģerītes, lavandas, rozmarīna un kumelītes eļļas ārstniecisko iedarbību. PurCellin Oil™ veido uz ādas plānu aizsargslāni, kurš nav taukains vai lipīgs. Vienlaikus tas darbojas arī kā mīkstinātājs, padara ādu maigu, gludu un elastīgu.


Bio-Oil risina arī citas ādas problēmas – mazina saules un vieglu sadzīves apdegumu radītu diskomfortu, atvieglo kukaiņu kodumu niezi, mazina pigmentācijas plankumus un rētas pēc operācijām, tai skaitā pēc ķeizargrieziena un apendicīta operācijas.
 

Reklāma
Reklāma

Bio-Oil vērtīgās sastāvdaļas:

  • Vitamīns A, stimulē kolagēna veidošanos un ādas atjaunošanos, palīdzot palielināt tās elastību un uzlabot ādas tekstūru un toni.
  • Vitamīns E, kas palīdz uzturēt veselīgu ādas izskatu, aizsargājot to no brīvo radikāļu negatīvās ietekmes. Tie izraisa ādas bojājumus un priekšlaicīgu novecošanos. E vitamīns palielina mitruma līmeni epidermā, padarot ādu maigu, gludu un elastīgu.
  • Kliņģerīšu eļļa ietekmē šūnu reģenerācijas procesu. Šo eļļu izmanto arī jutīgas, bojātas vai saulē apdegušas ādas dziedināšanai. Samazina iekaisumu, ārstē nelielas ādas infekcijas, izsitumus un virspusējus kairinājumus.
  • Lavandas eļļa plaši pazīsama kā nomierinošs un antiseptisks līdzeklis, kas uzlabo gan ādas stāvokli, gan emocijas.
  • Rozmarīna eļļa palīdz nostiprināt un uzlabot ādu, tai arī ir nomierinošas īpašības un vieglais antiseptiskais efekts.
  • Kumelīšu eļļai ir pretiekaisuma iedarbība, kas nomierina ādu, un ir īpaši labvēlīga jutīgai ādai.

Lai uzzinātu vairāk, jautājiet farmaceitam vai apmeklējiet tīmekļa vietni www.bio-oil.com . Bio-Oil nopērkams aptiekās un "Debenham" veikalā t/c " Spice".