Plašākais preču sortiments zīdaiņiem un bērniem lielākajā internetveikalā Latvijā – 1A.LV!

Ikviena bērna vecāki zina, cik reizēm grūti un laikietilpīgi ir atrast visas savam mazulim nepieciešamās lietas –  gultiņas jāmeklē vienā veikalā, rati citā, autiņbiksītes vēl citā, bet kur meklēt uzraudzības rācijas – ne mazākās nojausmas.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Lielākā un vecākā interneta veikala Latvijā 1A.LV uzkrātā pieredze e-komercijā, iegūtā uzticība no ražotājiem un piegādātājiem, ļauj saviem klientiem piedāvāt aizvien plašāku produktu klāstu par cenām, kādas parastos veikalos neatrast.


Esošajiem un topošajiem bērnu vecākiem mēs droši varam teikt – MUMS IR VISS! Sākot no knupīša zīdainim un beidzot ar tik specifiskām lietām kā piederumi auto krēsliņiem, tvaika sterilizatoriem un ratu rokturu pārvalkiem.

Iemesli, kāpēc preces zīdaiņiem un bērniem turpmāk būs izdevīgi iegādāties internetveikalā 1A.LV:

  • Nevienā veikalā Latvijā vienuviet Jūs neatradīsiet vairākus tūkstošos preču vairāk kā 50 dažādās preču kategorijās.
  • Tā kā visas preces saņemam pa tiešo no ražotājiem un lielākajiem piegādātājiem, cenas internetveikalā 1A.LV ļoti bieži būs labākas, kā daudzos citos interneta veikalos, par parastiem veikaliem nerunājot.
  • Augstāk minētā iemesla dēļ (tiešās piegādes no ražotājiem, lielākajiem izplatītājiem) 1A.LV atrodamas tikai oriģinālas preces, uz kurām attiecas visas Latvijas likumdošanā noteiktās preču garantijas un noteikumi.
  • Atkarībā no Jūsu vēlmēm un iespējām, 1A.LV var piedāvāt vairākus mūsdienām atbilstošus preču piegādes veidus – sākot ar bezmaksas preces saņemšanu 1A klientu apkalpošanas centrā, Mūkusalas ielā, lētu un ērtu preču saņemšanu kādā no sev izdevīgajiem pakomātiem, vai pat pasaulē labi pazīstamo “Same day delivery”, kad pasūtot preci no rīta, to saņemsiet jau tās pašas dienas vakarā tieši Jūsu norādītajā adresē.
  • Galu galā, pat jaunajiem vecākiem, kuriem brīvais laiks nereti ir ļoti ierobežots, iepirkšanās internetā neaizņems daudz laika. Jums virsū neuzgrūdīsies nepieklājīgs pusaudzis, Jums nebūs jādomā, kā tuvāk piebraukt pie veikala, kur atstāt auto, bet galvenais – iepirkšanās internetā ietaupīs Jūsu naudu.   

Reklāma
Reklāma

Izbaudiet iepirkšanās procesu internetā! Ja Jums kādi jautājumi, neskaidrības – nekautrējaties – uz Jūsu e-pastā nosūtītiem jautājumiem atbildes saņemsiet ilgākais, pāris stundu laikā, bet sarunājoties “čatā” – atbilde būs pat  pāris minūšu laikā! Ienāc www.1a.lv!


Ražotāju, piegādātāju un mediju pasniegtās balvas un atzinības:

 

Klienti mums uzticas un novērtē mūsu sniegto servisu un kvalitāti.