Tuvojas pasākumu laiks! Apmeklē bezmaksas stila semināru par balles tērpiem

Sarkanas augstpapēžu kurpes, dziļš dekoltē, gari sarkani cimdi. Jebkurai no mums ir vēlme un, varētu pat teikt, pienākums sapucēties krāšņajiem svētkiem, kuri tuvojas. Tomēr ne vienmēr spējam izvēlēties konkrētajam pasākumam visatbilstīgāko tērpu, tāpēc aicinām apmeklēt bezmaksas semināru „Stila 3diena” 5. novembrī plkst. 17.00 par tēmu „Modes tendences un likumi balles tērpiem”.

Sāksim gatavoties balles sezonai! Foto: modes un izklaides centra Rīga Plaza veikals Paviljons

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sāksim gatavoties balles sezonai! Foto: modes un izklaides centra "Rīga Plaza" veikals "Paviljons"

„Dāmas vienmēr uzrunā skaisti, izsmalcināti un patīkamām emocijām bagāti pasākumi. Tomēr bieži vien pirms dažādiem smalkiem sarīkojumiem mēs neesam drošas, kā tērpties, lai justos ērti un atbilstīgi notikumam,” stāsta bezmaksas semināra „Stila 3diena” lektore un vizuālā tēla stiliste Krista Timze.

 

„Stila 3dienas” ir izglītojošs bezmaksas semināru cikls par savas garderobes veidošanu, stila knifiņiem un modes aktualitātēm. „Stila 3dienas” notiek katra mēneša pirmajā trešdienā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, 1. stāvā pie Informācijas centra.

 

Tērps jāizvēlas, ņemot vērā pasākuma veidu, vietu, laiku un mērķi. Bezmaksas semināra „Stila 3diena” stilisti un dizaineri sniegs ieteikumus balles tērpa izvēlē, runāsim par tērpu atbilstību dienas vai vakara pasākumiem, piemēram, par spīguļu, apdrukas, krāsas, faktūras un aksesuāru izraudzīšanos. Aplūkosim principus, kā izvēlēties kurpju papēžu pareizo augstumu, krāsu un piemērotību attiecīgajam apģērbam. Kā arī – kādu meikapu un aksesuārus pieskaņot paredzētajam pasākumam, atkarībā no tā norises stundas. Uzzināsim, kādi likumi jāievēro, dodoties uz dažādu veidu ballēm, kādas ir jaunākās modes tendences balles tērpiem, un izklāstīsim citus interesantus sevis sapošanas knifiņus. Seminārā piedalīsies vizuālā tēla stiliste Krista Timze, stiliste Evija Briede un One Wolf dizainere Agnese Narņitska. Lai pieteiktos semināram, apmeklē – www.gudrosievuskola.lv.

Reklāma
Reklāma

 

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”
„Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Šis centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, kā „Peek & Cloppenburg”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „H&M”, „Douglas Select” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.