Poligāmo vīru sieva vēlas iespundēt cietumā par piekrāpšanu. FOTO

Sociālo tīklu laikmetā noslēpt poligāmiju vīriešiem kļūst arvien grūtāk. Ivonna un Moris Gibniji bija precējušies jau 17 gadus, bet sieva „Facebook” vietnē ieraudzīja sāpīgo patiesību – viņas mīļotais, izrādās, dzīvo dubultu dzīvi un ir precējies ar vēl kādu sievieti.

Foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk

55 gadus vecā medmāsiņa Ivonna bija droša, ka dzīvo normālā, parastā, saskanīgā laulībā. Viņas vīra Morisa (49) dzīve ir cieši saistīta ar darbu Omānā naftas biznesa jomā, kurp viņš bieži devās komandējumos no savas mītneszemes. Kā izrādījās, tur viņš bija ieviesis vēl vienas paralēlas attiecības. Apstiprinājumu tam Ivonna guva sociālajā tīklā „Facebook”, jo pats laulenis ne ar pušplēstu vārdu neminēja, ka viņam ir mīļākā, kuru viņš Omānā greznā ceremonijā arīdzan apprecējis. 

Ivonnai par nepatīkamu pārsteigumu atklājās, ka vīra attiecības ar 46 gadus veco skolotāju Sjūzenu ilgst jau labu laiku un vainagojušās ar kāzām. Moris ar Omānā satikto dāmu bija kopā 18 mēnešus, bet dienu pirms kāzām šis vīrietis pamanījās komunicēt ar Ivonnu par gluži sadzīviskiem sīkumiem, piemēram, abi caur e-pastiem aprunāja, kādas krāsas gultasveļu pirkt. „Man nebija nekādas informācijas par to, ka viņa dzīvē eksistē tāda Sjūzena,” britu presei pauda piekrāptā sieva. Cita starpā, pats Moris pat bija melojis savai miesīgai mātei, ka attiecības ar Ivonnu ir beigušās... 

Pēc likuma šis vīrietis ir dubultaulības statusā, un pēc Lielbritānijas likumiem par to var piemērot cietumsodu. Kā viņam izdevās noslēgt otras laulības Omānas Lielbritānijas vēstniecībā, vēl tiek skaidrots. Pats vīrietis tiesā sacīja, ka bija iedomājies, ka laulības šķiršanas process netraucēšot jaunās laulības tiesiskai atzīšanai. Apkrāptā sieva uzskata, ka viņas vīram vajadzētu saņemt cietumsodu par poligāmiju. 

Ivonna ar Morisu apprecējās vienpadsmit nedēļas pēc iepazīšanās, viņiem ir kopīgs 16 gadus vecs dēls. Patlaban Gibniju laulība jau ir šķirta; vīrietis nekontaktējas nedz ar Ivonnu, nedz dēlu, bet bijusī sieva grasās tiesā piedzīt sāpju naudu un panākt, lai Moris reāli tiek sodīts ar cietumu. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv