Vakariņām rudenī: marinēta cūkgaļa ar zeltaini ceptiem sīpoliem

 20. oktobris 2019 18:40 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Vai vēl joprojām māc bažas par to, ko gan pagatavot vakariņās? Kā būtu ar gardu, marinētu gaļu ar zeltaini ceptiem sīpoliem? 



Foto: Shutterstock.com

Var pasniegt ar kartupeļiem vai rīsiem!


Sastāvdaļas:

  1. cūkgaļas cauraudzis
  2. sāls, pipari
  3. citrons
  4. sīpoli
  5. eļļa cepšanai

Gatavošana:

  • Cauraugušu gaļu sagriež 1cm biezās šķēlēs.
  • Tad to apkaisa ar sāli un pipariem, pievieno citronu sulu.
  • Gaļu atstāj iemarinēties uz ~ 1 stundu.
  • Tad pannā to apcep no abām pusēm, kārto cepamajā traukā un cepšanu līdz gatavībai pabeidz cepeškrāsnī.
  • Nomizo sīpolus, sagriež pusripiņās un apcep pannā zeltaini brūnus.
  • Tiem pievieno nedaudz sāli un piparus.
  • Gaļu izņem no cepeškrāsns, pa virsu kārto saceptos, zeltainos sīpolus.

Recepte: Agita Gabrāne




0 Pievienot komentāru

Kategorijas