Konservējam! Paprika tomātu mērcē

 20. augusts 2014 22:15 Agnese Gabrāne, Mammamuntetiem.lv Recepte

Šādi konservi ļoti labi noderēs, piemēram, vārot zupas vai gatavojot gardus sautējumus!



Šādus salātus karstus pilda tīrās, izkarsētās burciņās, aizvāko un liek ar vāciņu uz leju.


Sastāvdaļas:

  • 1 l tomātu mērces
  • 1,5 kg iztīrītas paprikas
  • ķiploks
  • sāls, cukurs un etiķis pēc garšas

Gatavošana:

  • Katliņā karsē tomātu mērci kopā ar sāli un cukuru (garšvielas liek pēc garšas).
  • Tiem pievieno iztīrītu, salmiņos sagrieztu papriku un vāra pusmīkstu.
  • Tad pievieno izspiestu ķiploku un etiķi.
  • To visu vāra uz lēnas uguns, kamēr paprika ir mīksta.
  •  

Recepte: Agita Gabrāne




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas