Tā četrgadnieks izrīkojās ar sava tēta pasi. FOTO

Vakar dažādi mediji ironizēja par tēmu, ka bērna kreativitāte, protams, ir atbalstāma, taču ko darīt, ja saķēpātas pases dēļ pilsoni vairs neielaiž atpakaļ valstī? Tāda neraža gadījusies kādā ģimenē, kurā 4 gadus vecais dēls izlēma gleznot sava tēva pases dokumentā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Fotogrāfija ar Dienvidkorejas pilsoņa pasi, kurā gan pats tās īpašnieks vairs nav atpazīstam, kļuva ļoti populāra Ķīnas sociālajā tīklā "Weibo". Kā noskaidrojies, ģimene, kuras sastāvā ietilpst arī mazais mākslinieks, devās ārā no valsts, lai nokļūtu Lielbritānijā. Pa ceļam ģimenei nācās uzkavēties vēl kādā lidostā, un tētis... iemiga. Kamēr vecāki neko neredzēja, 4 gadus vecais dēls izpauda savu radošumu pa visu pases galveno atvērumu.

 

Kamēr dažādos komentāros spriež, vai šāds gadījums patiešām noticis, vai arī kāds jokdaris paniekojies ar kādu bilžu apstrādes programmu, atceros, ka es bērnībā izstrādāju ko līdzīgu. Bijām ciemos pie krustmātes. Kamēr pieaugušajiem savas sarunas, es otrā istabā spēlējos ar krustmātes somiņu un tajā esošajiem dokumentiem. "Tu tik pa īstam tajos neko nezīmē," krustmāte piekodināja. "Jā, labi." Bet patiesībā brīdinājums nāca par vēlu...

 

Reklāma
Reklāma

 

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore

Informācija un foto no Kasjauns.lv.