Veselu nedēļu Jūrmalā pie ārstiem varēs tikt bez maksas

Rūpējoties par jūrmalnieku un pilsētas viesu veselību, no 1. līdz 7.jūnijam Jūrmalas pilsētā notiks Veselības nedēļa. Tās laikā ikviens interesents varēs bez maksas saņemt kvalificētu ārstniecības speciālistu padomus, apmeklēt kūrortārstniecības un veselības aprūpes pakalpojumus, kā arī piedalīties dažādās veselīga un aktīva dzīvesveida veicinošās nodarbībās. 
Būs pieejamas bezmaksas fitnesa nodarbības, nūjošanas apmācības, fizioterapeita un reitterapeita konsultācijas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Būs pieejamas bezmaksas fitnesa nodarbības, nūjošanas apmācības, fizioterapeita un reitterapeita konsultācijas. Publicitātes foto.

 

Bezmaksas pakalpojumi iedzīvotājiem būs pieejami vairāk nekā 20 aktivitāšu vietās – sanatorija "Belorusija" nodrošinās stomatologa, fizikālās terapijas ārsta, rehabilitologa un citu ekspertu konsultācijas, kā arī aicinās ikvienu izmēģināt ārstnieciskā minerālūdens kursu.

 

Kūrorta rehabilitācijas centrā "Jaunķemeri" topošajām māmiņām būs iespēja piedalīties jogas un ūdens aerobikas nodarbībās, savukārt seniori aicināti apmeklēt uztura speciālista lekciju par veselīga uztura pamatprincipiem. Tāpat būs pieejamas bezmaksas fitnesa nodarbības, nūjošanas apmācības, fizioterapeita un reitterapeita konsultācijas.

 

Reklāma
Reklāma

Kauguru veselības centrā būs iespēja veikt bezmaksas analīzes un noteikt holesterīna, cukura un triglicerīna daudzumu asinīs, kā arī izmērīt asinsspiedienu. Savukārt Jūrmalas slimnīcā bērniem būs pieejamas bezmaksas redzes pārbaudes un ķirurga, kā arī pediatra konsultācijas, pieaugušos konsultēs fizioterapeits, bet oftalmologs aicinās pārbaudīt spiedienu acīs. Jūrmalas veselības nedēļas ietvaros būs iespēja apgūt nūjošanas un cigun vingrošanas iemaņas, kā arī piedalīties hatha jogas un deju aerobikas nodarbībās pludmalē. 

 

Veselības nedēļa Jūrmalā norisināsies no 1. līdz 7. jūnijam, un to organizē Jūrmalas pilsētas domes Labklājības pārvalde. Plašāka informācija par Veselības nedēļas pakalpojumiem un veselības veicināšanas iespējām pieejama Jūrmalas pilsētas mājaslapā.