Klasiskā biešu aukstā zupa latviešu gaumei

Ir sācies aukstās zupas laiks! Kas gan var būt labāks par auksto zupu siltā pavasara pēcpusdienā? Kā arī, tā ir pavisam vienkārši pagatavojama, veselīga un, pats galvenais, garšīga!

Tā garšos jo īpaši labi karstā pēcpusdienā!

FOTO: Shutterstock.com

Tā garšos jo īpaši labi karstā pēcpusdienā!

Sastāvdaļas:

  • 1 garš gurķis
  • 3 olas
  • buntīte lociņu
  • buntīte diļļu
  • 3 l kefīra
  • sāls, pipari, sinepes
  • 0,8 l burciņa marinētu (mājas) biešu

 

Gatavošana:

  • Olas novāra, nomizo un sarīvē.
  • Gurķi sagriež salmiņos.
  • Dilles un lociņus smalki sasmalcina.
  • Visam klāt lej kefīru, pievieno sāli, piparus un sinepes, izgaršo.
  • Ja zupa ir par biezu, var pievienot novārītu aukstu ūdeni.
Reklāma
Reklāma

 

Recepte: Agita Gabrāne

 

Saistītie raksti