Svētkiem pasūti saldo vai sāļo kliņģeri, vai pīrādziņus!

Konditoreja "Ekzia" aicina savu svētku kliņģeri pasūtīt tieši pie viņiem, kur visi gardumi ir gatavoti tikai no dabiskām sastāvdaļām, neizmantojot krāsvielas un mākslīgus aromatizētājus.
Pasūti savam svētku galdam greznu un bagātīgu saldo kliņģeri no Ekzia!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pasūti savam svētku galdam greznu un bagātīgu saldo kliņģeri no "Ekzia"!


Piedāvājumā:

Saldais kliņģeris. Pildījums pēc izvēles, ir dažādas variācijas: žāvētas aprikozes, rozīnes, marmelāde. Dekorēts ar riekstiem, marmelādi, rozīnēm un kokosu vai dekorēts ar augļiem (kivi, apelsīni, un vīnogas). 

Cena 1,3 kg - € 6,2 / Ls 4,36 (standarta cena – € 11) 

 

Sāļais kliņģeris. Pildījumā: gaļa, zaļumi, siers, paprika, marinēti gurķi

Cena 1,3 kg - € 7,1 / Ls 4,99 (standarta cena – € 11,4) 

Kur pasūtīt kliņģeri

Pasūtīšana:

Kliņģeris jāpasūta 2 darba dienas pirms vēlamā saņemšanas laika, piezvanot pa telefona numuru 29743700 vai 20341925 un norādot kādu kliņģeri vēlaties saņemt (sāļo vai saldo - obligāti jānorāda, kuru saldā kliņģera veidu vēlaties). Tāpat jānorāda saņemšanas vietu (Nometņu iela 64, Centrāltirgus, Hipokrāta iela 6, Endzelīna iela 11 vai Rušonu iela 28) un datumu. Kliņģeri saņemsit, iepakotu kartona kastē.

 

Pīrāgi pēc pasūtījuma

Drīz Līgo svētki! "Ekzia" piedāvājumā arī dažādi pīrādziņi, ko pasūtīt svētku galdam. Grozā redzami 5 pīrādziņu veidi - ar speķi, kāpostiem, speķa, buljona pīrādziņi, cepumi ar sieru un ķimeņu rausīši ar šķiņķi. Pusotrs kilograms dažādu pīrādziņu šobrīd maksā 7,80 Eur / Ls 5,48 (standarta cena 12,79 Eur).

 

„Ekzia” ir ne tikai vienmēr svaigi un garšīgi konditorejas izstrādājumi, bet arī brīnišķīgs, draudzīgs personāls, kas vienmēr palīdzēs jums mūsu produkcijas izvēlē. 

Reklāma
Reklāma

 

Individuāla un radoša pieeja katram pasūtījumam neatstās jūs vienaldzīgus. Ilgtermiņa sadarbība ar daudziem pilsētas veikaliem, kafejnīcām un restorāniem nedod iemeslu apšaubīt produkcijas kvalitāti. Svarīgākais „Ekzia” vienmēr ir bijis tās kvalitāte un dabiskas sastāvdaļas. Visi produkti ir izgatavoti tikai no dabiskām sastāvdaļām, neizmantojot krāsvielas un mākslīgus aromatizētājus. 

 

Dodot priekšroku dabiskiem saldumiem, jūs darāt apzinātu izvēli par labu savai veselībai un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Bet dažādu garšu kombināciju pārpilnība apmierinās pat visizsmalcinātākā pazinēja prasības.

 

"Ekzia" adreses:

1) Nometņu iela 64 

2) Centrāltirgus ( piena paviljons, 31. kiosks) 

3) Pansionātā Hipokrāta iela 6 (kafejnīca) 

4) Endzelīna iela 11, Zolitūde (piena paviljons) 

5) Rušonu iela 28 (kafejnīca)

Darba laiks:

Pirmdien - Piektdien: 8.00 – 18.00; 

Sestdien: brīvs; 

Svētdien: 8.00 – 18.00

Kontaktinformācija: +371 29743700, 20341925

ekzia@ekzia.lv, www.ekzia.lv