Saldā rabarberu zupa - pavasarīgs kārumiņš

Ejot garām rabarberu puduram, tā vien gribās pagatavot kaut ko gardu, jo tie ir izauguši varen  brangi!

Pirms pasniegšanas saldo zupu var pārkaisīt ar kanēli.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirms pasniegšanas saldo zupu var pārkaisīt ar kanēli.

Sastāvdaļas:

  • 5 rabarberu kāti
  • 200 g cukura
  • 2,5 ēd.k. kartupeļu miltu
  • ūdens

Gatavošana:

  • Rabarberus nomizo un sasmalcina, liek vārošā ūdenī vārīties.
  • Kad rabarberi ir ''pusjukuši'' jeb pa pusei izjukuši (mīksti), pievieno cukuru.
  • Kartupeļu miltus atšķaida ar aukstu ūdeni un pievieno rabarberu zupai, nepārtraukti maisot.
  • Saldo zupu pasniedz ar rīsu vai mannā biezputru, vai putukrējumu.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas