Maģiskais gaisa balons! Burvju trika pamācība

Uzpūsts balons nepārstprāgst, ja tajā iedur adatu? Abrakadabra! Lai kļūtu par īstenu burvju triku meistaru, ir krietni vien jātrenējas. Tad, ja priekšnesums izdosies kā nākas, atlīdzībā saņemsiet milzum daudz aplausu, un visas sagatavošanās pūles būs attaisnojušās.

Vai Tu māki iedurt adatu balonā tā, lai tas nepārstprāgst?

FOTO: Anita Austvika, http://www.rareflowerphotography.com/

Vai Tu māki iedurt adatu balonā tā, lai tas nepārstprāgst?

Lai burvju triks izdotos, Tev būs nepieciešams:

- piepūsti baloni,

- nedaudz līmlentes,

- adata,

- kādi labi stipri buramvārdi un šķipsniņa maģijas...

 

Svarīgi! Sakārtojiet krēslus, lai veidotos skatītāju rindas, tām priekšā izveidojiet nelielu skatuvi. Uzaiciniet draugus, ģimenes locekļus. Atceries, ka īstam burvju triku māksliniekam ir atbilstoši jāsaģērbjas. Šoreiz piemērotas būs tumšas bikses un melns krekls. No veca palaga ātri vien var pagatavot ar burvju zīmēm rotātu apmetni. Ja Tev ir cilinds, tad droši velc to galvā :)

 

Trika formula

 

! Pirms sākat burvju triku demonstrēšanu, vienam jau piepūstam balonam uzlīmējiet nelielu gabaliņu caurspīdīgas līmlentes tā, lai skatītājiem tas nebūtu pamanām.

Reklāma
Reklāma

 

Lai burvju triks izdotos un skatītāji saprastu, ko Tu darīsi, iepriekš sagatavo nelielu uzrunu, kurā sanākušajiem atklāsi, ka, izmantojot asu adatu, Tu spēj iedurt balonā, to nepārplēšot!

 

Izrunā buramvārdus un dur adatu balonā – tieši tajā vietā, kur uzlīmēts līmlentes gabaliņš, kam vajadzētu pasargāt balonu no pārsprāgšanas. 

 

Uzmanīgi izvelc adatu no balona un pateicībā par vētrainajiem aplausiem paklanies skatītājiem!

 

Lai izdodas!

 

Avots: Uši Dibala “Māmiņas un dēla grāmata”, www.jumava.lv