Ir zināmi laimīgie, kuri testēs "Tukuma Piena" jaunās, gardās Eko putras!

Viens no Latvijas lielākajiem piena pārstrādātājiem a/s „Tukuma Piens” sācis ražot Baltijas valstīs pirmās „Baltais” EKO līnijas putras, kuru sastāvā ir tikai dabīgas un ekoloģiskas izejvielas. Pircējiem šobrīd iespējams iegādāties trīs dažādu putru veidus: rīsu, auzu vai pilngraudu mannā. Un nu desmit laimīgajiem portāla mammamuntetiem.lv lasītājiem ir iespēja šīs putras testēt un vērtēt bez maksas. Vai esi laimīgo vidū?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

"Tukuma Piena" jaunās EKO putras un ekoloģiskos biezpiena sieriņus testēs: 

Laila Kronberga

Elita Muceniece 

Ella Valtmane 

Kristīne Krūmiņa 

Lelde Luce 

Vija Mežale 

Lolita Slišāne

Kristīne Sutiņa-Zutiņa

Vita Rudiņa

un mammamuntetiem.lv redakcija

 

Reklāma
Reklāma

Ar testētājiem sazināsimies personīgi!

 

 

 

Par „Tukuma Piena”  ekoloģisko produkciju

„Baltais” EKO putru kvalitāte aptiprināta ar EKO sertifikātu, jo ražošanā izmantots tikai augstākā labuma piens no bioloģiskajām saimniecībām un ekoloģiskas izejvielas. „Redzot cilvēku interesi par jaunajiem un nu jau iemīļotajiem EKO produktiem, vēlējāmies to klāstu papildināt arī ar ekoloģiskām putrām, kuras noderēs gan brokastīs, gan citās ēdienreizēs, kā pieaugušajiem, tā arī bērniem,” saka A/S „Tukuma piens” mārketinga direktors Armands Artihovičš, piebilstot, ka drīzumā gaidāmi vēl vairāki jauni produkti, piemēram, jau iecienīto zīmolu jogurti u.c.

 

Sākotnēji jaunās „Baltais” EKO putras paredzēts realizēt vietējā Latvijas tirgū, bet drīzumā tiks uzsāktas sarunas arī par to eksportēšanu uz kaimiņvalstīm, tostarp Krieviju. Pašreiz nopērkami vairāki citi „Baltais” EKO produkti, piemēram, kefīrs, jogurti ar dažādām garšām, biezpiens, biezpiena sieriņi un jogurti.

 

 

A/S „Tukuma Piens” ir viens no lielākajiem piena pārstrādātājiem Latvijā, kura apgrozījums 2013.gadā pārsniedza 30 miljonus latu, realizējot gandrīz 52 tūkstošus tonnu produkcijas. „Tukuma Piens” sadarbojas ar aptuveni 215 piegādātājiem, galvenokārt Kurzemē un Zemgalē, un ražo vairāk nekā 180 dažādus piena produktus, tostarp „Baltasi Exports” zīmola svaigos piena produktus, „Baltais EKO” zīmola ekoloģiskos produktus: jogurtus, biezpienu, krējumu, kefīru u.c. Uzņēmumā strādā aptuveni 250 darbinieku. A/S „Tukuma Piens” šogad atzīmē simts gadu jubileju un ir viens no vecākajiem piena pārstrādes uzņēmumiem Latvijā.

 

Ieskaties: www.baltais.lv