Interneta sensācija - 8 gadus vecs zēns no Īrijas no muskuļiem spējis izveidot sešpaku

Tas, kas grūti izdarāms daudziem pieaugušiem vīriešiem, gada laikā izdevies 8 gadus vecam zēnam Brendonam Bleikam no Īrijas - viņš trenējoties un ēdot pēc speciālas diētas, no muskuļiem izveidojis tā saukto "sešpaku" (six pack). Zēns kļuvis par interneta vides sensāciju un viņa panākumus atzinīgi novērtējuši kultūrisma cienītāji gan Austrālijā, gan Ķīnā, ziņo britu medijs metro.co.uk  

Zēna sapnis ir pārstāvēt Īriju olimpiskajās spēlēs. Foto:metro.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zēna sapnis ir pārstāvēt Īriju olimpiskajās spēlēs. Foto:metro.co.uk

 

Zēna fotogrāfijas dažādos sociālajos tīklos ievietojis slavens, par fitnesa guru dēvētais Frenks Medrano, kurš vēlējies izcelt zēna paveikto. Zēns šādu lielisku formu esot ieguvis pēdējā gada laikā, savā ziņš viņš nodēvēts par traku fanātu. Tomēr puika ir laimīgs, veselīgs un viņ galvenais "ierocis" ir viņa iedvesma strādāt ar savu ķermeni.

 

Zēns trenējas pēc īpašas metodes, ko var dēvēt par sava veida mākslas vingrošanu. Treniņu laikā tiek izmantota tikai organisma dabīgā pretestība, proti, vingrots tikai ar ķermeni. Tādēļ lieki ir dažu cilvēku viedokļi, ka šāda slodze zēnam varētu būt kaitīga.  

 

Lūk, 8 gadus vecais Brendons un par fitnesa guru dēvētais Frenks Medrano.

Reklāma
Reklāma

Foto:metro.co.uk

 

Brendonam ir veselīgs uzturs, kas sastāv no graudaugiem brokastīs, augļiem visas dienas laikā un gaļas, dārzeņiem - vakarā.

 

Zēns sapnis ir pārstāvēt Īriju olimpiskajās spēlēs. Speciālisti spriež, ja viņš ar tādu uzcītību, kā tagad, turpinās sevi uzturēt šādā formā, tad nav nekāda iemesla, lai patiešām kādreiz tā nenotiku.