Kāpēc zeltu nevajag nēsāt kopā ar sudrabu

Uzskata, ka Saules metāls zelts rosina aktivitāti un pagarina mūžu, turpertim sudrabs palīdz nodibināt sakarus ar augstākajiem spēkiem un saņemt atbildes uz vairākiem jautājumiem. Kāpēc zelta rotaslietas nevajadzētu nēsāt kopā ar sudrabu? 

Sudraba dziednieciskās īpašības izpaužas tikai tad, ja to nēsā tieši uz ķermeņa, nevis uz apģērba. Turpretī parastu bižutēriju labāk nēsāt uz apģērba.

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Sudraba dziednieciskās īpašības izpaužas tikai tad, ja to nēsā tieši uz ķermeņa, nevis uz apģērba. Turpretī parastu bižutēriju labāk nēsāt uz apģērba.

 

Par zeltu

- Zeltam piemīt organismu atjaunojoša un tonizējoša iedarbība. Tāpēc zeltlietas parasti tika ieteikts nēsāt cilvēkiem brieduma gados.

- Zelta kulons uz krūtīm līdzsvaro sirds ritmu, garīgu satraukumu, bailes un biklumu. Labi iedarbojas uz gremošanas orgāniem.

- Zelts neizraisa alerģiju, taču tīra zelta rotaslietas praktiski nemēdz būt. Āda reaģē ar zeltu tad, ja sakausējumā ir ķīmiski aktīvi metāli. Attiecībā pret ādas izdalījumiem, zelts ir inerts un reakcijās parasti neiesaistās, tāpēc tā iedarbība ir dziedinoša.

Zelts ieteicams pret dažādām hipofunkcijām. Tieši šī iemesla dēļ nav vēlams vienlaikus nēsāt zelta un sudraba rotaslietas, jo pēc savas iedarbības tās savstarpēji konfilktē.

Par sudrabu

- Sudraba rokasspārzde vai ķēdīte nav tikai rotaslieta - tā veic arī noteiktas aizsargfunkcijas. Uzskata, ka sudrabs spēj aizsargāt no ļauniem gariem. Jau senatnē uzskatīja, ka ne velti mošķi, ļaunuma iemiesojumi, bijās vienīgi no sudraba lodes. Pat miruša cilvēka zārkā tika iedzīta sudraba nagla, lai cilvēka gars neaizmuktu.

Reklāma
Reklāma

- Jebkuras sudraba rotaslietas palīdz līdzsvarot nervu sistēmu viegli uzbudinātiem, nemierīgiem un satrauktiem cilvēkiem. Masīva sudraba rota ap kaklu, arī gredzeni labās vai kreisās rokas zeltnesī veicina asinsspiediena pazemināšanos. Sudraba gredzens labās vai kreisās rokas rādītājpirkstā normalizē zarnu trakta darbību un izlīdzina grumbas. Sudraba gredzens kreisās rokas mazajā pirkstiņā stiprina sirdi. Sudrabs uzlabo kuņģa darbību. Ļoti ieteicams lietot sudraba traukus un galda piederumus. Sudrabs regulē sirds pārsitienus, palīdz pret čūlām un kašķi.

- Sudraba dziednieciskās īpašības izpaužas tikai tad, ja to nēsā tieši uz ķermeņa, nevis uz apģērba. Turpretī parastu bižutēriju labāk nēsāt uz apģērba. Tas tādēļ, - ja tās pārklājums nodilst, āda var sākt reaģēt ar pamatmetālu. Tīra sudraba rotaslietas neizraisa alerģiju.

- Ja ir neizprotama iemesla galvassāpes, smagums labajā paribē, nervozitāte, nemierīgums - tie ir pamatoti iemesli atteikties no sudraba rotām, traukiem, galda piederumiem un arī no sudrabūdens.

 

Avots: "Sadzīvs astroloģija" (izd.Zintnieks).