Uzzini, kā vinnēt loterijā jeb Kā sev pielabināt Fortūnu

Dažreiz gadās, ka cilvēks iztērē gandrīz visu algu, lai nopirktu loterijas biļetes un ...neko nevinnē. Cits savukārt izdara skeptisku secinājumu - sak, bezmaksas siers mēdz būt tikai peļu slazdā! Faktiski abi būs maldījušies, jo eksistē diezgan daudz paņēmienu, kā pielabināt sev kaprīzo Fortūnu...Vai tas tā ir, katram iespējams spriest arī pašam. Lūk, piedāvājam uzzināt, kā var vinnēt loterijā... 

Ja patiešām vēlies vinnēt loterijā, tam arī nedaudz jāpagatavojas - gan jāizvēlas pareizais apģērbs, gan ēdienkarte jāpārskata. Lai izdodas! Bet neesi pārāk alkatīgs...

FOTO: Agnis Šmits

Ja patiešām vēlies vinnēt loterijā, tam arī nedaudz jāpagatavojas - gan jāizvēlas pareizais apģērbs, gan ēdienkarte jāpārskata. Lai izdodas! Bet neesi pārāk alkatīgs...

 

Visa pamatā ir cipari

ja loterijas biļetē jānosvītro trīs cipari, jāorientējas uz savas dzimšanas gada, mēneša un datuma skaitļiem - tieši tie būs laimīgākie. Piemēram, ja esi dzimis 1966.gada 15.maijā (15.05.1966.). Tātad, laimīgie cipati tev būs 15 (vai 1+5=6), 5 un 22 (1+9+6+6=22 vai 2+2=4).

Ja loterijas biļetē nākas nosvītrot sešus ciparus, nosvītro savu dzimšanas datu skaitļus (papildus var būt kāds skaitlis no tiem, kas parādīti iekavās) un parēķini, kuri cipari atbilst tava vārda un uzvārda iniciāļiem. To var izdarīt, katram alfabēta burtam piešķirot savu kārtas numuru. Piemēram, A-1, Ā-2, B-3, C-4, Č-5 utt. Jāzina tikai alfabēts. 

Ja jānosvītro septiņi cipari, tad, lai iegūtu septīto ciparu, visus iepriekš iegūtos skaitļus sasummē - tas tad arī būs vēlamais cipars.

Nedēļas dienas

Nozīmīgs ir arī datums un nedēļas diena, kad tu pērc loterijas biļeti. Protams, primārie ir tavi dzimšanas datu skaitļi. Tomēr jāatceras, ka trešdien un ceturtdien pirktās loterijas biļetes laimestu parasti nesola - tātad, nav jēgas arī tās pirkt. Visticamāk, veiksmīgas būs pirmdiena un otrdiena (bet tikai līdz pusdienlaikam), kā arī sestdiena un svētdiena (pēcpusdienā līdz vakaram). Piektdien laimīgās loterijas biļetes vari pirkt no plkst.11-13 un no plkst.17-18.

Svarīgs ir arī apģērbs

Patiesi, ko tad īsti vilkt mugurā, ka iesi laimīgo loterijas biļešu medībās? Galvenais tavā apģērbā nedrīkst būt sarkanās un dzeltenās krāsas un to toņu - pat ne rotaslietās vai citos aksesuāros. Arī šallīte vai apakšveļa nedrīkst būt at rozā vai oranžīgos toņos...

Ideāla ir melnā krāsa, bet derēs arī citi tumšie toņi (izņemot sarkanos un dzeltenos). Turklāt apģērbā nevajadzētu būt svītriņām, rūtiņām, bumbulīšiem, "pipari un sāls"  rakstam, krāsainiem zīmējumiem.

Reklāma
Reklāma

Šajā dienā arī nevajadzētu vilkt neko jaunu - arī zeķēm un apaviem nevajadzētu būt jauniem.

No rotaslietām var izvēlēties sudrabainu ķēdīti un nepretenciozu kulonu, bet no zelta vajadzētu atteikties vispār.

Aiz apkaklītes atloka varētu iespraust spraužamadatu (ar galviņu uz leju), bet kaklā pakarināt personīgo aizsardzības talismanu, kas darināts tava paša rokām. Visvienkāršāk to var izveidot šādi: no apses vai bērza zara izliec vai izgriež ovālu riņķīti - aptuveni viena eiro monētas lielumā. uz vienas puses uzzīmē rūnu Laguz zīmi (kā vieninieks, tikai ķeksītis uz otru pusi, pa labi), bet otrā pusē - rūnu Fehu zīmi (kātiņš un pa labi divas uz augšu virzītas svītriņas). izveido amuletā nelielu caurumiņu, caur kuru izver stipru melno diegu - šo pašdarinājumu iekarini kaklā, lai tas nebūtu redzams.

Ēdienkarte?

Lai neaizbiedētu veiksmi, loterijas pirkšanas dienā no savas ēdienkartes svītro bietes, ķiplokus un visus piena produktus. Toties vari dūšīgi ēst augļus, gaļu, olas, kā arī lietot gana daudz sāls.

Lai nepārspīlētu

Gandrīz kā likums jāievēro šāda atziņa: Pēc trim laimestiem (vēlams jau pēc diviem) pēc kārtas obligāti nepieciešams pārtraukums. Augstākie spēki bez žēlastības soda tos, kuri nekaunīgi viņus ekspluatē - sevišķi, ja tas notiek iedzīvošanās motīvu dēļ.

Lai veicas!

 

Avots: "Sadzīves astroloģija 2.daļa" (izd."Zintnieks").