Kādu vēstījumu sniedz dzimumzīmes uz ķermeņa

Dzimumzīmes mēdz būt tik dažādas - reljefas, plankumveida, lielākas un mazākas. Dzīves laikā rodas arī jaunas dzimumzīmes vai dzimumplankumi. Tās atspoguļo visu mūsu rīcību - tāpat kā jaunu līniju rašānās plaukstā, krunkas sejā vai sirmums matos. Ja mēs spētu izsekot un izskaidrot visu dzimumzīmju attīstību vai rašanos, daudzi mūsu dzīves notikumi kļūtu saprotamāki. Šajā rakstā piedāvājam uzzināt, kādu vēstījumu sniedz dzimumzīmes uz mūsu ķermeņa.

Dzimumzīmes uz pleciem ietver sevī ļoti daudz informācijas un visbiežāk ir saistītas ar enerģētiski karmiskajiem cēloņiem. Parasti tās ir problēmas, kas nav atrisinātas pagātnē.

FOTO: Kaiva Dombrovska, photography.blogspot.com

Dzimumzīmes uz pleciem ietver sevī ļoti daudz informācijas un visbiežāk ir saistītas ar enerģētiski karmiskajiem cēloņiem. Parasti tās ir problēmas, kas nav atrisinātas pagātnē.

 

Dzimumzīmes uz sejas

Cilvēka seja ir viņa rakstura un likteņa spogulis - to pētī zinātne, ko sauc par fiziognomiku.

Ja dzimumzīme uz pieres atrodas:

- virs uzacīm, tā liecina par asu prātu un prasmi iedziļināties;

- starp uzacīm virs deguna pamatnes - tā ir "trešā acs" zīme, kas liecina par iespējamo gaišredzību un arī fatālismu (gan labā, gan sliktā nozīmē);

- uz pieres augšējās daļas - apliecinājums organizatoriskajam talantam.

 

Ja dzimumzīme atrodas uz vaigiem vai zem acīm, tā liecina par maigumu un labestību (uz kreisā vaiga tuvāk ausij- par spēju uzupurēties), vīriešiem - arī par cīņas sparu, neordināru rīcību, nemierīgu raksturu, talantu.

 

Ja dzimumzīme atrodas uz acu plakstiņiem, tā liecina par dzīvības enerģijas nepietiekamību, jūtu pārsvaru pār prātu, sapņainību, nepastāvību.

 

Ja dzimumzīme atrodas uz virslūpas (sevišķi labajā pusē) vai zoda, tā liecina par valdonīgumu, ietiepību.

 

Dzimumzīmes uz deguna (sevišķi uz degungala) liecina par sabiedrisku un atvērtu raksturu, humora izjūtu, veiksmi jebkurā darbā.

 

Dzimumzīmes uz deniņiem kreisajā pusē liecina par sentimentālu raksturu, kuru cilvēks visbiežāk cenšas slēpt; labajā pusē - par spēcīgu intuīciju un prasmi momentāli novērtēt situāciju.

 

Dzimumzīmes uz citām ķermeņa daļām

Dzimumzīme uz pakauša parasti ir lielajiem domātājiem un cilvēkiem, kuri spēj atteikties no laicīgajiem priekiem.

 

Reklāma
Reklāma

Dzimumzīme uz ausīm uzsver cilvēka tieksmi uz lielību un pārspīlējumiem.

 

Dzimumzīmes uz kakla ir nepastāvīgiem, reizēm arī vājas gribas cilvēkiem.

 

Dzimumzīmes uz pleciem ietver sevī ļoti daudz informācijas un visbiežāk ir saistītas ar enerģētiski karmiskajiem cēloņiem. Parasti tās ir problēmas, kas nav atrisinātas pagātnē. Tāpēc, lai pieņemtu pareizus lēmumus, vispirms jāapzinās, kas īsti notiek ģimenē, tā mazinot karmas smagumu sev un pēcnācējiem. Šīs dzimumzīmes parasti tiek pārmantotas.

 

Dzimumzīmes uz krūtīm liecina, ka cilvēks spēj ietekmēt likteņa gaitu (sievietēm padodas bērnu audzināšana); sievietei zem krūtīm - ka piemīt viltīgums, bet vīrietim - bruņinieciskums.

 

Dzimumzīmes vidukļa apvidū sievietēm liecina par nespēju sevi kontrolēt un pat histēriskumu, bet vīriešiem - par egoismu un arī gļēvulību.

 

Dzimumzīmes uz muguras liecina par prasmīgumu pret sevi un citiem, arī par to, ka, iespējams, iepriekšējā dzīvē viņš bijis kādas nodevības upuris.

 

Dzimumzīmes starpenes apvidū. Ja tās ir pie anālās atveres - grūti savaldīt kaisli, piemīt egoisms. Dzimumzīmes uz vīrieša dzimumorgāna liecina, ka viņš prot mīlēt un jebkurā sievietē atrast "rozīnīti". Turpretim dzimumzīmes uz sievietes kaunuma lūpām viņām sagādā ne mazums raižu - viņas ir pārlieku jutīgas un nespēj iztikt bez vīriešiem. Vēl jāpiezīmē, ka šādi " iezīmēto" cilvēku bērni mēdz būt ļoti skaisti.

 

Dzimumzīmes uz rokām ir emocionāliem, bet enerģētiski spēcīgiem un labestīgiem cilvēkiem. Sevišķi uzmanīgi jāizturas (netraumēt!) pret dzimumzīmēm, kas atrodas uz elkoņiem (arī uz ceļgaliem), jo tās piesaista negatīvismu no apkārtējās vides - zīmīgi, ka paši šie cilvēki nespēj būt negāciju devēji.

 

Dzimumzīmes uz kājām. Ja tās atrodas uz gurniem (tās var būt arī priekšteču alkoholisma sekas), cilvēku māc priekšnojautas (gan labas, gan sliktas), tieksme būt dabā, mūzikā, mākslā, sportā. Zīmītes uz ceļgaliem mēdz būt būt nepacietīgiem un nemierīgiem cilvēkiem. Cilvēki ar dzimumzīmēm uz apakšstilbiem vienmēr tiecas kaut ko sasniegt, viņi ir ļoti kustīgi (šādas sievietes klātbūtne ir netverami patīkama...). Dzimumzīmes uz pēdām (arī uz plaukstām) ir ļoti jāsaudzē, jo tās taču atrodas uz enerģētiski aktīvajiem punktiem, kuri tur izvietojušies visai blīvi. Tās vistiešākajā veidā ietekmē mūsu dzīvi - atkarībā no tā, uz kādām līnijām izvietojušās.

 

Mācība par dzimumzīmēm vēl ir ļoti nepilnīga, tāpēc viss iepriekš vēstītais nebūtu jāuztver par absolūtu patiesību. Šie secinājumi radušies, veicot pētījumus un apkopojot literatūrā minētās atziņas. taču, zinot savu tuvo cilvēku "dzimumzīmju karti", varbūt būs vieglāk rast kopsaucēju dažādās dzīves situācijās - tik daudz kas taču ir atkarīgs tieši no mūsu savstarpējās sapratnes.

 

Avots: "Sadzīves astroloģija" 2.daļa (izd."Zintnieks").