Latvijas bērnu apģērbu zīmols ‘PETRA’ prezentē savu rudens/ziemas 2014/15 kolekciju Wonderland

Zīmols "PETRA" vēl aizvien ir uzticīgs mazajām meitenēm, no jauna piepildot to lielos sapņus. Petras sapņu tērpi ļauj ikvienai aktīvai meitenei justies ne vien ērti un brīvi, bet arī izskatīties skaisti, jo kolekcijā tiek izmantoti tikai augstvērtīgi un ādai patīkami kokvilnas audumi košās un dzīvespriecīgās krāsās. 

Zīmols ‘PETRA’ vēl aizvien ir uzticīgs mazajām meitenēm, no jauna piepildot to lielos sapņus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Zīmols ‘PETRA’ vēl aizvien ir uzticīgs mazajām meitenēm, no jauna piepildot to lielos sapņus.

 

Ir kāda zeme, kurā bērni nekad neizaug lieli. Lieli šeit top vienīgi bērnu sapņi, jo te ir kāds, kurš tos uzklausa un dzīvus dara. Sapņu zemes ieejas vārtus rotā tilla miglas plīvurs, bet kas tam plīvuram cauri redzēt spēs, pats savām acīm ieraudzīs krāšņo pasaku zemi. Tur debesīs peld mākoņi no cukurvates, noslēpumains rožu dārzs sargā tumšas šokolādes upes, bet līksmā gaisotne vilina ķert pēc kuplajiem brunčiem un griezt dančus un rotaļas. 

 

Zīmols ‘PETRA’ vēl aizvien ir uzticīgs mazajām meitenēm, no jauna piepildot to lielos sapņus. Petras sapņu tērpi ļauj ikvienai aktīvai meitenei justies ne vien ērti un brīvi, bet arī izskatīties skaisti, jo kolekcijā tiek izmantoti tikai augstvērtīgi un ādai patīkami kokvilnas audumi košās un dzīvespriecīgās krāsās.

 

Tos papildina rotaļīgi volāni, gaisīgās tilla kārtas, romantiski pušķi un bantes, iedvesmojot lielam sapnim, kurā itin viss ir iespējams. Ienāc ‘Wonerland’!

 

 

Reklāma
Reklāma

Februāra beigās ‘PETRA’  kopā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un vēl 9 bērnu apģērbu  zīmoliem no Latvijas dosies uz Maskavu (Krievijā), lai ar Latvijas nacionālo stendu piedalītos starptautiskajā bērnu apģērbu izstādē "Collection Première Moscow I".

Collection Premiere Moscow" (CPM) ir lielākā un prestižākā modes izstāde Krievijā un NVS valstīs, kuru ik gadu apmeklē vairāk kā 16 tūkstoši iepircēju. Izstādē tiek pārstāvēti Eiropas vidējā/augstā un premium apģērbu ražotāji, tostarp arī bērnu apģērbu segments.

 

Zīmola ‘PETRA’ apģērbi nopērkami veikalos Lietuvā, Krievijā, Vācijā un Dānijā, kā arī Latvijā – Rīgā, Brīvības gatvē 204b, www.petra.lv un veikalos ‘Taste Latvia’ t/c ‘Spice’ un ‘Galeria centrs’. 

 

Foto: Inga Bēziņa

Stils: Inese Valta