Slidotavas, uz kurām nedēļas nogalē jādodas izslidināties - bez maksas!

Līdz ar sala iestāšanos sākušas darboties vairākas publiskās dabīgā ledus slidotavas, kas izveidotas dažādos Rīgas mikrorajonos. Tās rīdziniekiem un pilsētas viesiem pieejamas bez maksas. Plašāka informācija par slidotavu atrašanās vietām un darba laiku pieejama interneta vietnē: www.sports.riga.lv. Slidot var arī Liepājā, Karostā. Par citām slidotavām Latvijā, kuras esi atzinis par  lieliskām, lūdzu, uzraksti raksta komentāros!

Par citām slidotavām Latvijā, kuras esi atzinis par  lieliskām, lūdzu, uzraksti raksta komentāros! Foto: www.kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Par citām slidotavām Latvijā, kuras esi atzinis par lieliskām, lūdzu, uzraksti raksta komentāros! Foto: www.kasjauns.lv

 

Dabīgā ledus slidotavas darbojas pie Sarkandaugavas reģionālā sporta centra, kas atrodas pie bērnu un jauniešu centra "Laimīte" Sarkandaugavas ielā 24. Tur būs iespēja arī slēpot. Sporta centrā ir pieejams slēpošanai un slidošanai nepieciešamais inventārs. Sīkāka informācija atrodama mājas lapā: www.laimite.lv.

 

Dabīgā ledus slidotavas atrodas arī pie Rīgas Anniņmuižas vidusskolas Imantā (Kleistu ielā 14), pie Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzijas (Andreja Saharova ielā 35), kā arī pie Rīgas Ķengaraga vidusskolas (Maskavas ielā 273) un pie Rīgas Daugavgrīvas vidusskolas (Parādes ielā 5c).

 

Aktīvi atpūsties svaigā gaisā iespējams arī Uzvaras bulvārī 15, kur darbosies ziemas aktīvās atpūtas parks, un tajā varēs gan slidot, gan slēpot. Parkā bez slidotavas izveidota arī vairāk nekā kilometru gara distanču slēpošanas trase, kurā iespējams slēpot kā klasiskajā, tā arī slidsolī. Gan slēpošanas trase, gan slidotava apmeklētājiem ar savu inventāru būs pieejama bez maksas, taču parkā pieejama arī inventāra noma, nodrošinot ikvienu ar kvalitatīvām slēpēm un slidām. Pie slidotavas un slēpošanas trases darbojas arī inventāra serviss un kafejnīca. Detalizētāka informācija par ziemas aktīvās atpūtas parka darba laiku un inventāra nomu pieejama interneta vietnē: www.uzvarasparks.lv

 

Rīgas publiskā mākslīgā ledus slidotava jau no decembra vidus darbojas Spīķeru kvartālā starp Maskavas, Krasta un Turgeņeva ielām. Slidotavas darba laiks ir katru dienu no plkst.10 līdz plkst.22. Visiem slidotavas apmeklētājiem tā pieejama bez maksas, taču tiem, kuriem nav sava inventāra, ir iespēja inventāru nomāt, jo pie slidotavas darbojas arī nomas punkts.

Reklāma
Reklāma

 

Slidotiespējas Liepājā

Liepājas "BB wakepark" no 25.janvāra piedāvā publisko slidotavu Beberliņos, Karostā, kas kopā ar kafejnīcu darba dienās darbosies no plkst.10 - 19, bet brīvdienās no plkst.11- 21.

“Līdz ar slidotavas atklāšanu Beberliņos esam spēruši vēl vienu soli, lai aktīvi iesaistītos Liepājas tūrisma un aktīvās atpūtas dzīvē, aicinot liepājniekus un pilsētas viesus labi atpūsties svaigā gaisā un reizē pasportot. Slidotavu veidojam pirmo reizi, tādēļ liels paldies par atbalstu arī Liepājas ledus hallei. Beberliņos tagad ir īsta ziemas pasaka, ledus gluds, vēl gaidām sniegu. Tad mūsu Ziemas parkā radīsim iespējas vizināties ar pūsli, sniega dēli un slēpēm,” stāsta aktīvās atpūtas un veikborda parka “BB wakepark” vadītāja Santa Vēvere.

Visi interesenti slidotavu var apmeklēt bez maksas, kā arī ir pieejama slidu noma. Slidu noma bērniem, skolēniem un studentiem stundā maksā 1,5 EUR, pieaugušajiem 2 EUR. Paralēli atvērta arī “BB wakepark” kafejnīca, kur apmeklētāji var sasildīties, malkojot kādu siltu dzērienu.

Raksts atjaunots 24.janvārī ar jaunumiem no Liepājas.