Cidoniju panna cotta - veselīgais saldums rudenim

Tākā rudens ir viens no tiem mānīgajiem gadalaikiem, kad mēs varam apaukstēties pavisam negaidīti, tad jāprot stiprināt sava imūnsistēma, piemēram - ar šo veselīgo rudens saldēdienu!

Īsti rudenīgi un veselīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Īsti rudenīgi un veselīgi!

Sastāvdaļas:

Porcija priekš 4 cilvēkiem

  • jogurts bez piedevām - 400g
  • neliels ingvera gabaliņš
  • gaišais greipfrūts - 1 gab.
  • cidoniju sīrups - 100ml
  • želatīns - 10g
  • svaigas dzērvenes - 3 saujas
  • ziedputekšņi - 1 ēd.k.
  • glāzes vai burciņas

Gatavošana:

1. Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera.

2. Sulai pievieno želatīnu un atstāj uzbriest piecas minūtes.

3. Izspiež greipfrūtu sulu.

4. Sakarsē želatīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā.

5. Masai pievieno ziedputekšņus un to lej glāzē līdz pusei.

Reklāma
Reklāma

6. Gatavo ''panna cottu'' liek ledusskapī uz stundu.

7. Pasniedz ar svaigām dzērvenēm.

Pagatavošanas laiks ir ~ 50 minūtes .

''Aikāgaršo'' padoms - jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles!

Recepte: ''Aikāgaršo''

 

Sastāvdaļas