26.oktobrī ikviens bērns bez nosūtījuma varēs saņemt Bērnu slimnīcas ārstu konsultāciju

Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā (BKUS) Torņakalna novietnē, Rīgā, Vienības gatvē 45, šā gada 26.oktobrī no plkst.9 līdz 14 tiek rīkota Atvērtā poliklīnika. Proti, tā ir iespēja apmeklēt slimnīcas speciālistus brīvdienā, lai pārrunātu ar bērnu veselību saistītos jautājumus. Visus bērnu konsultēs pediatrs, gadījumā, ja pacientam būs nepieciešama papildus konsultācija pie BKUS speciālista vai diagnostikas izmeklējumi, arī tos būs iespējams veikt uz vietas Bērnu slimnīcā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

Bērnus konsultēs: pediatrs, hematologs, alergologs, neirologs, reimatologs, gastroenterologs, nefrologs u.c., kā arī tiks piedāvāti nepieciešamie izmeklējumi, papildus informāciju skatīt www.bkus.lv 

 

Bērnu slimnīcas speciālisti pacientus Atvērtajā poliklīnikā konsultē bez maksas rindas kārtībā, ģimenes ārsta nosūtījums nav nepieciešams. Tāpat aicinām vecākus atcerēties, ka, dodoties uz Bērnu slimnīcu, nepeiciešams līdzi ņemt personu apliecinošu dokumentu sev un bērnam.

 

Reklāma
Reklāma

Līdz šim Atvērto poliklīniku izmantojuši teju 1000 bērnu, atbraucot pat no Latvijas tālienes - Gulbenes, Ventspils, Jēkabpils. Tā kā pacienti tiks pieņemti rindas kārtībā, lai īsinātu iespējamo gaidīšanas laiku, poliklīnikas trešajā stāva bērniem tiks demonstrētas multiplikācijas filmas, tāpat 26.oktobrī strādās arī slimnīcā esošā kafejnīca.

 

Bērnu slimnīca 2.oktobrī atzīmēja savu 114.dibināšanas gadadienu, un jau tradicionāli savā jubilejas mēnesī cenšas īstenot dažādas aktivitātes, piemēram, Atvērto durvju dienas, Atvērto poliklīniku un vēl citus pasākumus, lai veicinātu bērnu izpratni par savu veselību, aicinātu par to vairāk rūpēties viņus pašus un vecākus, kā arī iepazīstinātu ar slimnīcas procesiem.