IK „Ideju dizains” aicina svinēt Tēva dienu, kopā radot pārsteidzošas apsveikuma kartītes! VIDEO

Tēva dienai veltītajā pasākumā 7.septembrī kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014" būs iespēja radīt brīnišķīgas apsveikuma kartītes ar ūsām, kuģiem, zivīm, uzvalkiem kopā ar IK "Ideju dizains".

Liksim smaidīt mūsu īpašajiem tētiem. Foto: idejudizains.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Liksim smaidīt mūsu īpašajiem tētiem. Foto: idejudizains.com

IK "Ideju dizains" aicina ģimenes atzīmēt Tēva dienu 8. septembrī, bet 7. septembrī izmantot iespēju piedalīties Tēva dienai veltītajā pasākumā, kuru rīko ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv un "Fonds Mammām un Tētiem". Pasākuma radošajās darbnīcās Esplanādē būs iespēja iepazīties klātienē ar apsveikuma kartīšu izgatavošanas azartu. Palīdzēsim realizēt bērnu un mūsu idejas tēvu, vectēvu un varbūt pat vecvectēvu apsveikšanai, tādejādi palīdzot apliecināt bērniem, cik tētis viņiem ir svarīgs.

Bērniem būs iespēja izgatavot tematiskas Tēva dienas apsveikuma kartītes ar ūsām, kuģiem, zivīm, avīzēm, cilindriem, pulksteņiem, šlipsēm, uzvalkiem un citām tēvu un vectēvu neatņemamām sastāvdaļām. Tēti varēs izgatavot sev mīlestības vai naudas koka kartīti, bet neprecētajiem tētiem būs unikāla iespēja pašiem izgatavot mūsu jaunāko ideju „BILDINĀJUMA KARTĪTI”.

IK „Ideju dizains” darbības profils:

Ārpus radošajām darbnīcām Ideju dizains meistari izgatavo personalizētus, tematiskus ielūgumus, apsveikuma kartītes, kāzām, kristībām, bērnu un pieaugušo ballītēm, saviesīgiem biznesa pasākumiem, Ziemassvētkiem un citiem svētkiem.

 

Ideju dizains veidotie ielūgumi un kartiņas var būt gan pašdarināts-gleznots, zīmēts, līmēts, gan tikpat vienreizējs un oriģināls, mākslinieka veidots darbs, kurš realizēts izmantojot plašas tehniskās iespējas. Pasūtījuma dizains tiek piemērots uzņēmuma vai pasākuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikuma kartītes iespējams izgatavot sākot no viena eksemplāra.
 

Ekskluzīvs piedāvājums - mākslinieka gleznota vai zīmēta apsveikuma kartīte, iepriekš vienojoties par tās vēlamo izskatu, izmēru un materiālu. Šī kartīte būs īpaša ne tikai ar to, ka tas būs autordarba vienīgais eksemplārs. Pēc apsveikšanas saņēmējs to varēs ierāmēt un izmantot kā mazu glezniņu.

Reklāma
Reklāma


Ja esat nolēmuši iepriecināt savus klientus, darbiniekus, kolēģus, sadarbības partnerus, draugus, radus vai konkurentus, apsveicot tos svētkos vai vienkārši atgādinot par sevi, tad aicinām kopīgi rast ideju apsveikuma kartītēm ar vienreizēju dizainu, pavairotu tikai Jūsu izvēlētajā daudzumā, kuru saņēmējs nekad vēl nebūs redzējis un no cita apsveicēja nekad nesaņems.
Mūsu jaunākos darinājumus atradīsiet šeit.

 

 

IK ”Ideju dizains
Tālrunis: +371 26219789
e-pasts: dizains@idejudizains.com
http://www.draugiem.lv/idejudizains/
www.idejudizains.com