Šovakar Lucavsalas veikparkā Igo un ģitārista Armanda Alkšņa brīvdabas koncerts

Trešdien, 7. augustā pulksten 21.00 Lucavsalā, Rīgas vienīgajā veikparkā „Riga Wake Park” notiks Igo un viena no Latvijas labākā ģitārista Armanda Alkšņa brīvdabas koncerts. Tajā skanēs gan astoņdesmito gadu, gan mūsdienu dziesmas un mūzika.

Esmu pārliecināts, ka Igo un Armanda Alkšņa kopdarbs šajā trešdienā būs vienreizējs baudījums! uzsver Juris Poļakovs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Esmu pārliecināts, ka Igo un Armanda Alkšņa kopdarbs šajā trešdienā būs vienreizējs baudījums!" uzsver Juris Poļakovs.

„Riga Wake Park” jauniedibinātā trešdienu tradīcija – katru nedēļu līdz rudenim atpūtas parkā  tematiskos koncertos aicināt dažādus māksliniekus, apmeklētājiem nodrošinot bezmaksas atpūtu – guvusi jau ievērojamu atsaucību, kad koncertu aizvadītajā nedēļā sniedza Astro’n’out akustiskais sastāvs.

„Riga Wake Park” vadītājs Juris Poļakovs ir gandarīts, ka līdzās kabeļa veikborda aktivitātēm rīdziniekiem un pilsētas viesiem izdevies radīt vēl jaunu kultūras baudīšanas iespēju. 

 

„Bijām patiesi pārsteigti, ka uz Māras Upmanes un viņas pārstāvētā Astro’n’out akustiskā sastāva koncertu bija ieradušies simtiem interesentu. Siltais vakars, saulriets, Daugavas klātbūtne, mūziķu sniegums klātesošajiem radīja īpašas sajūtas, dodot iespēju uz Rīgu paskatīties no mazliet cita skatu punkta. Jau pirmajā koncertā apmeklētāji man jautāja, kas notiks nākamajā trešdienā? Esmu pārliecināts, ka Igo un Armanda Alkšņa kopdarbs šajā trešdienā būs vienreizējs baudījums!” uzsver Juris Poļakovs.

Reklāma
Reklāma

 

Rīgas vienīgais veikparks „Riga Wake Park” atrodas Mazajā Daugavā, Lucavsalā (piebraukšana gar veikalu K-rauta, ir bezmaksas stāvlaukums) ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā.

„Riga Wake Park” aktivitātēm aicinām sekot „Riga Wake Park” sociālo tīklu Facebook un Twitter kontos: https://www.facebook.com/RigaWakePark un @RigaWakePark kontos.