5 padomi vīrietim, kā nekļūdīties apavu izvēlē

Visiem lieliski zināms, cik ļoti sievietēm patīk jaunas kurpes. Taču vai arī vīrieši apaviem pievērš tikpat lielu uzmanību? Izrādās, ka nē.

 kurpes, ko tava māte nopirka līdz ar pirmo uzvalku, kombinēt ar mīļākajiem džinsiem. Ir taču tik daudz citu apavu modeļu, kas piederas ikdienas apģērbam! Foto: Ieva Ivanova

FOTO: Mammamuntetiem.lv

kurpes, ko tava māte nopirka līdz ar pirmo uzvalku, kombinēt ar mīļākajiem džinsiem. Ir taču tik daudz citu apavu modeļu, kas piederas ikdienas apģērbam! Foto: Ieva Ivanova

Apavu zīmols Allen Edmonds nesen veica aptauju un noskaidroja, ka sievietes novērtē vīriešu apavus divreiz biežāk, nekā kungi dāmu kurpes. Turklāt 64% sieviešu, vadoties pēc tā, kādi vīrietim kājās ir apavi, izdara secinājumus par viņa gaumi. 52% dāmu tikai uzmetot skatienu kunga apaviem, spēj pēc tiem spriest par viņa personību un raksturu. 36% sieviešu pēc vīrieša kurpēm nosaka viņa finansiālo stāvokli. Citiem vārdiem sakot, sievietēm kurpes veido pirmo iespaidu par vīrieti. Tāpēc www.kasjauns.lv apkopo piecus padomus, kas vīriešiem neļaus kļūdīties ar apavu izvēli. 

 

1. Nerādi kāju pirkstus! 

Pat ja regulāri veic pedikīru (kas, starp citu, ir apsveicami), kāju pirksti tomēr nav no pievilcīgākajām vīrieša ķermeņa daļām. Izvairies no sandalēm gadījumos, kad vari vilkt mokasīnus vai brīvā laika apavus. 

 

2. Nekad nevelc formālas kurpes pie džinsiem! 

Nepiedodama stila kļūda – kurpes, ko tava māte nopirka līdz ar pirmo uzvalku, kombinēt ar mīļākajiem džinsiem. Ir taču tik daudz citu apavu modeļu, kas piederas ikdienas apģērbam! 

 

3. Zamšādas zābaki piestāv pilnīgi visiem 

Tas ir zelta vidusceļš – smalkāki par sporta apaviem, bet ne uz pusi tik svinīgi kā formālas kurpes. Turklāt viens no lielākajiem zamša zābaku cienītājiem ir par pasaules iekārojamāko vecpuisi atzītais Lielbritānijas princis Harijs. 

Reklāma
Reklāma

 

4. Ja tavas zeķes ir baltā krāsā, tad sievietes tās negrib redzēt! 

Mēs piedosim, ja pamanīsim, ka valkā labas kvalitātes zeķes interesantā rakstā vai krāsā – tas liecina par stila izjūtu. Taču baltām pusgarajām zeķēm gan labāk turēties tālāk no mūsu acīm. 

 

5. Pieskaņo kurpes jostai 

Tas ir vecs likums, taču joprojām aktuāls. Ja valkā melnas kurpes, arī jostai jābūt melnai. Vēl viena laba kombinācija – dzeltenbrūni apavi un josta. 

 

Avots: www.kasjauns.lv