Gatavojam mājās saldējumu! Plombīra pamatrecepte

Dzēsts lietotājs

Pamēģināju, sanāca īsts plombīrs! Paldies!

Dzēsts lietotājs

Nu tur jau cukura daudzums ir milzīgs! Un vēl saldais krējums tādā daudzumā - brrriesmīgi daudz kaloriju sanāk:(

Dzēsts lietotājs

Mājas vistu olas izmantot nav droši, jo olas netiek termiski apstrādas. Salmonelozi nebaidāties?

Dzēsts lietotājs

Man sanāca kēkss-glaunais! :D sagāja zibenīgi sviestā Rasas krēms- nekas cits neatlika kā dzēst sodu un jaukt miltus klāt. Mēģināsim vēl!

Dzēsts lietotājs

Man arī smiekliņš pavilka. Kūtī audzētu vistu olas nederēs? Obligāti mājās jāaudzē? Cukura tiešām pārāk daudz, bet nevajag satraukties, vienkārši liekat mazāk. Droši zinu ka ar 6 karotēm pilnīgi pietiks. Par salmonelozi. Ne ko nav droši darīt ja to nedara pareizi. Nedomāju ka ar lielveikalā pirktām olām būtu mazāks risks. Ko darīt? Gluži vienkārši olas vajag mazgāt ar ziepēm vai ar tr,mazgājamo līdzekli un nebūs problēmu. Salmoneloze pašā olā iekšā nav, tā parasti ir savairojusies vistu mēslos un nonāk uz olas čaumalas. Līgai par sviestu, brīdināja tak ka labāk kult ar rokām. Pateikšu priekšā, ne ar karoti vai dakšiņu bet ar kuļamo slotiņu. Ja nav tad laikam pat Maximā par pāris eiro var nopirkt.

Dzēsts lietotājs

P.S.
Bet recepte ši laba un  pareiza. Par to kondensēto pienu nezināju. Ļoti pareiza doma.

Saistītie raksti

Kategorijas