Pārsteidzošs notikums: kādai māmiņai gaidāmi dabīgā ceļā ieņemti piecīši

Aleksandra Kinova (Alexandra Kinova) ir 23 gadus jauna čehiete, kas, uzzinot par gaidāmo mazuļu skaitu, sākusi raudāt, jo viņa zem sirds nēsā piecus (!!!) mazuļus. Interesantākais, ka šie bērni ir ieņemti dabīgā ceļā. 

Aleksandra faktu, ka gaidāmi pieci mazuļi, uzzināja vien astotajā grūtniecības mēnesī. Ekrānuzņemums no www.dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aleksandra faktu, ka gaidāmi pieci mazuļi, uzzināja vien astotajā grūtniecības mēnesī. Ekrānuzņemums no www.dailymail.co.uk

Topošā māmiņa par gaidāmo bērnu skaitu uzzinājusi tikai astotajā mēnesī. Sākotnēji pēc sonogrāfijas veikšanas Aleksandrai prognozēja dvīnīšus, vēlāk izmeklējumi uzrādīja, ka sieviete nēsā četrus bērniņus. Tikai, grūtniecībai tuvojoties noslēgumam, kļuva skaidrs, ka gaidāmi pieci mazuļi. Tā kā Aleksandrai jau ir viens dēls, viņa kļūs par sešu bērnu māmiņu.

 

Speciālisti atzīst, ka šis ir pārsteidzošs gadījums, jo ļoti, ļoti reti gadās, ka dabīgā ceļā tiek ieņemti tik daudz mazuļu. Iespēja kļūt par piecīšu māti dabiskās apaugļošanas ceļā esot viena no vairākiem miljoniem. Statistika liecina - dabiskā veidā ieņemtu piecīšu dzimstība ir pielīdzināma vienai iespējai no vairākiem miljoniem, savukārt dvīņi dzimst vienās dzemdībās no simts, trīnīši - reizi astoņos tūkstošos, bet dabiskā apaugļošanās ceļā ieņemti četrīši – reizi 600 000 gadījumu.

 

 

Par spīti lielajam gaidāmo mazuļu skaitam topošā māmiņa jūtas labi, vien līdz ceturtajam grūtniecības mēnesim izjutusi rīta nelabumu un spējusi gulēt tikai uz viena sāna. Topošā māmiņa ir noskaņojusies mazuļus zīdīt pati, nevis barot ar speciālajiem piena maisījumiem. 

 

Līdz šim ārstiem nav izdevies noskaidrot visu gaidāmo mazuļu dzimumu. Zināms, ka gaidāmi divi puikas un meitenīte. Šiem bērniņiem jau ir izdomāti vārdi - Daniels, Mihaēls un Terēze.

Reklāma
Reklāma

 

 

Ir plānots, ka bērni pasaulē nāks ar ķeizargrieziena palīdzību, un operācijas laikā dubultos dzemdības pieņemošo ārstu un vecmāšu skaitu, jo, par spīti veiksmīgai grūtniecības norisei, pastāv komplikāciju iespējamība. 

 

Veselību māmiņai un mazuļiem!

 

 

Avots: www.dailymail.co.uk